Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"

Gina Pistol a devenit mama unei fetițe superbe, pe nume Josephine, în urmă cu doar 6 luni. De atunci, viașa vedetei s-a schimbat complet, iar ea nu poate fi mai încântată. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite se află în continuare în concediu de maternitate și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă chiar și după ce a născut.

Gina Pistol a devenit mama unei fetițe superbe, pe nume Josephine, în urmă cu doar 6 luni. De atunci, viașa vedetei s-a schimbat complet, iar ea nu poate fi mai încântată.

Instagram

Gina Pistol a postat de curând pe Inst Stories o serie de clipuri cu ea în care vorbește deschis despre dificultățile pe care încă le întâmpină deși a născut în urmă cu 6 luni. Frumoasa blondină mărturisește că încă are ceea ce se numește “mom brain”, fiind extrem de sensibilă și având o capacitate de concentrare mai scăzută.

Dificultățile cu care Gina Pistol se confruntă de când a devenit mamă

„Ideea este că nu mă mai pot concentra absolut deloc. Sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea mea este când o să-mi revin? Când?”, a povestit Gina pe Insta Stories.

„Am apucat să citesc câteva mesaje de la alte mămici și, sinceră să fiu, nu m-au încurajat deloc. Speram să-mi revin așa în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. (...) Am o problemă atunci când sunt expusă la mulți stimuli. (...) Iar dacă 2-3 persoane vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Mă blochez, nu știu ce să fac. Pur și simplu îmi vine să sap o groapă și să mă ascund în ea ca să mă liniștesc”, a mai completat tânăra mămică.

Citește și: Gina Pistol, problemele din timpul nopții cu fetița sa. Ce se întâmplă cu Josephine

„Trebuie să învăț să le gestionez mai bine”, a mai zis Gina, în încercarea de a se încuraja singură, știind că treptat își va reveni.

Pentru a fac puțin haz de necaz, frumoasa blondină și-a amintit când a ieșit în oraș într-o seară și nu se putea concentra la toată lumea din jur.

“Născusem, avea Josephine vreo 3-4 luni și am ieșit la masă cu încă un cuplu și vorbeau oamenii la masă, conversații profunde. Eu în capul meu participam la conversație, chiar răspundeam și când voiam să zic și eu ceva, părea că urmează să zic ceva interesant, eram...”, a spus Gina râzând, despre incident.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Gina Pistol este o mamă extrem de grijulie

Pentru cei care nu știu, Gina Pistol și partenerul său de viață au evitat până în acest moment să arate fața micuței, în dorința lor de a o proteja. Totuși, în ciuda acestui fapt, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să dezvăluie numeroase aspecte și detalii din viața ei de zi cu zi, în calitate de mamă.

Citește și: Gina Pistol, motivul pentru care fetița ei poartă bentițe. Care a fost explicația vedetei

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a vorbit deschis despre viața de familie și despre Josephine, fetița sa, dezvăluind inclusiv cu cine seamănă aceasta. Vedeta mărturisește că majoritatea persoanelor care au văzut-o pe micuța Josephine Ana Maria, au spus că fetița seamănă cu tatăl său, însă mama a găsit și trăsăturile pe care micuța le are de la ea.

Întrebată cum este ca mamă Gina Pistol, prezentatoarea TV a răspuns cât se poate de sincer: ”Sunt foarte relaxată, (...) îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să-i fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune, genul ăla de mamă vreau să fiu. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri