Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt! Are inclusiv un atestat de programator

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România, dar puțini știu ce studii are aceasta, de fapt!

Deși e celebră, puțini sunt cei care știu ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt

Antena 1

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 a demonstrat în repetate rânduri faptul că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Chiar de curând, aceasta a lansat o piesă de muzică populară, numită „Bate toba mărunțel”, ce a adunat până în prezent mai bine de optzeci de mii de vizualizări pe YouTube.

Pe Mirela Boureanu Vaida am putut s-o vedem de-a lugnul timpului prezentând nu doar emisiunea „Acces Direct”, ci și show-uri precum „Mireasă pentru fiul meu” sau „Totul pentru dragoste”.

Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt

În plus, vedeta este și actriță și în 2018 am putut s-o vedem în musicalul de succes „Mamma Mia”. În plus, deși are studii în alte domenii, vedeta a putut fi urmărită și pe scena teatrului de revistă „Constantin Tănase” și este colaborator al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, unde a interpretat roluri în spectacole de musical precum „Broadway – București”, „Chicago”, „Cabaret” și „Rebecca”.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia vedetei: „Nu apare în vreo poză de pe Facebook”

Totuși, puțini sunt cei care știu ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt. Născută în data de 16 martie 1982 la Târgu Frumos, vedeta are în prezent vârsta de 38 de ani. Aceasta a absolvit Liceul de Informatică „Grigore C. Moisil” din Iași și a obținut la examenul de bacalaureat media 9,62, apoi a venit perioada de studenție.

Mirela Boureanu Vaida a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității București, pe care a absolvit-o cu media 9,35! În plus, aceasta are un atenstat de limba engleză și unul de programator.

Mirela Boureanu Vaida are studii impresionante

Mirela Boureanu Vaida nu s-a oprit aici cu ale sale studii și s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, obținând media 9,66. Apoi, un an mai târziu, aceasta a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice. Putem spune așadar că Mirela Boureanu Vaida chiar se poate lăuda cu studii înalte!

citește și: Mirela Vaida, fotografie adorabilă cu fiul său cel mic. Cum arată Tudor Ștefan: ”N-are ochii mei”

În 2009, îndrăgita prezentatoare și artistă s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, împreună cu care are trei copii.

Deși o vedem aproape zilnic la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, iată touși că vedeta nu se rezumă doar la asta.

Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi fotografii, clipuri video și story-uri atât din viața profesională, cât și din viața personală.

În plus, Mirela Boureanu Vaida are și un canal de YouTube unde publică nu doar piesele pe care le lansează, ci și filmări în care dezvăluie fanilor rețete delicioase, moduri de a-și petrece timpul cu cei trei copii și tot soiul de alte lucruri, pe care fanii le urmăresc cu mult drag.

Ultimele știri