Ce va face Oana Roman de Crăciun, după despărțirea de soțul ei, Marius Elisei: „Mi-am făcut singură câteva cadouri”

Oana Roman își ține la curent fanii în ceea ce privește starea de spirit după despățirea de Marius Elisei. Vedeta spune că așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, și, chiar dacă deja și-a făcut singură câteva cadouri, tot îl așteaptă pe Moș Crăciun.

Oana Roman a povestit pe Instagram cum va petrece Crăciunul

Instagram

Oana Roman își ține la curent fanii, cu ajutorul rețelelor sociale. Astăzi, vedeta a hoinărit prin București, după ultimele cadouri, apoi a gătit împreună cu mama ei. Oana Roman spune că abia așteaptă Crăciunul și este optimistă încercând să treacă peste despărțirea recentă de partenerul ei, Marius Elisei.

În timp ce fiica ei Izabela se afla la Marius Elisei, Oana Roman se pregătea pentru Crăciun.

CItește și: Transformarea Oanei Roman. Cum s-a modificat silueta vedetei pe parcursul unui an

Vedeta a mărturisit că în ajun de Crăciun va fi acasă, iar pe 25 decembrie va face o vizită într-un cadru restrâns:

„Recunosc că abia aștept să vină Crăciunul, să vină Moș Crăciun. Chiar dacă mi-am făcut singură câteva cadouri, sper să vină și la mine Moș Crăciun anul ăsta. Casa e pregătită, miercuri să gătim și în seara de Ajun vom fi acasă, apoi vom merge într-o vizită, într-un cadru foarte restrâns”, a spus Oana Roman într-un Instastory, potrivit Libertatea.

Oana Roman, despre Crăciun: „Încerc să intru în spiritul sărbătorilor”

Vedeta este optimistă și trece cu fruntea sus peste această perioadă dificilă din viața ei:

„Încerc să intru în spiritul sărbătorilor. Trebuie să ne bucurăm de tot ce avem și să fim recunoscători pentru tot”, a spus Oana Roman într-un alt Instastory.

Citește și: Oana Roman a slăbit 16 kilograme. Ce dietă a ținut vedeta și care e secretul ei

Oana Roman a anunțat recent că ea și Marius Elisei s-au despărțit, soțul vedetei plecând de acasă cu afacerea online a acesteia.

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a menționat că ea nu s-a implicat în actele afacerii, iar încrederea i-a fost trădată acum, fiind afectată și profesional după despărțire:

„Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a spus Oana Roman într-un Instastory.

Cum s-a desfășurat povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri