Cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley e român și se lanseaza în muzică. Sebastian Dobrincu a scos piesa: Inima Naivă

A fost exmatriculat dintr-un liceu din România, dar a ajuns unul dintre cei mai tineri milionari români din Silicon Valley. Acum, este un tânăr realizat care îşi dedică timpul nu doar afacerilor, ci şi pasiunilor, iar de curând s-a lansat în muzică alături de Ioana Ignat.

Cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley e român și se lanseaza în muzică. Sebastian Dobrincu a scos piesa: Inima Naivă

Munca multă la birou l-a scos de pe băncile liceului, nu rezultatele slabe la învăţătură. Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar, ne dă o lecţie importantă: la o vârstă fragedă a învăţat singur cum să controleze tehnologia şi să nu lase gadgeturile să îl controleze pe el. Cariera în IT l-a condus în Oraşul Îngerilor, unde se învârte într-o industrie care doar în România valorează miliarde de euro!

La 21 de ani se mândreşte că a pus bazele propriei firme, iar mai nou s-a apucat şi de muzică, într-un mod profesionist, alături de cântăreața Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu vine cu o noua piesa de dragoste dedicata celor care doresc sa se intoarca la persoana iubita: „Inima naiva”, o colaborare cu Ioana Ignat, recunoscuta pentru timbrul inconfundabil.

Videoclipul piesei “Inima Naiva” a fost filmat pe „marte”, în premieră, în noul studio

„Inima naiva” este o piesa pop cu influenta dance, care transmite emotie si regretul despartirii de persoana iubita transpusa intr-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viata in studiourile DeMoga.

Marius Moga impreuna cu Sebastian Dobrincu au trecut la nivelul urmator, dupa o colaborare care a inceput acum doi ani si au creat studioul IREAL, un spatiu dotat cu tehnologie de ultima ora, unde realitatea augumentata te trimite in orice loc pe care ti-l poti imagina!

Citește și: Cum îmbină Sebastian Dobrincu, tânărul de un milion de dolari, cariera din IT cu muzica

„Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o data în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită. Am reușit totodată sa facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni”, a declarat Sebatian Dobrincu.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 3 zile si reda povestea celor doi indragostiti intr-un cadru apocaliptic.

„Ma bucur ca pot sa iau parte la acest proiect inedit coordonat de Marius Moga. Atat el, cat si Sebastian sunt niste oameni foarte creativi si e placut sa lucrezi cu ei. S-a muncit mult la piesa cat si la videoclip, iar eu sunt mandra si fericita ca s-a ajuns la un rezultat frumos. Multumesc tuturor celor implicati!”, a dezvaluit Ioana Ignat.

Desi Sebastian Dobrincu a uimit Romania cu povestea lui de viata in care s-au regasit sute de adolescenti, faima de peste noapte este de fapt municita de la o varsta foarte frageda. Supranumit copilul digital al Romaniei, Sebastian a creat o serie de aplicatii si programe care au fost cumparate sau folosite de cele mai mari companii din USA.

Citește și: Sosia lui Justin Bieber, un român milionar în dolari, la doar 20 de ani! Sebastian Dobrincu: "Plătesc o chirie lunară de 15.000 de dolari"

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, in prezent, la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 83 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 50 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) si Sensibil (Nu am somn). Cea mai recenta colaborare a fost cu Pavel Stratan pentru piesa „Vina dragostei”.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s UP, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Sebastian Dobrincu, Tya, Ciprenko, Wasabi, Andre Ola, Alex Parker Mads și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Ultimele știri