Antena Căutare

Cele mai mari mituri despre Jean Claude Van Damme, desființate de actor. Ce e adevărat și ce e fals din ce se spune despre el

De-a lungul carierei sale de succes, Jean Claude Van Damme s-a confruntat cu numeroase zvonuri și mituri. Recent, actorul a dezvăluit care dintre ele sunt false.

Cele mai mari mituri despre Jean Claude Van Damme, desființate de actor. Ce e adevărat și ce e fals din ce se spune despre el
Jean-Claude Van Damme a avut o carieră de succes la Hollywood, drept erou de filme de acțiune

După decenii întregi de zvonuri, Jean Claude Van Damme a dezvăluit care dintre ele sunt adevărate, de la concedierea sa din "Predator", la numeroase bătăi, scrie Hollywood Reporter.

Jean Claude Van Damme nu a jucat în "Predator" pentru că nu a suportat costumul extraterestrului

Potrivit actorului, trebuie să joace extraterestrul periculos în "Predator", însă nu a putut suporta costumul.

“Era prietenul meu lângă mine și i-am zis “Frate, nu cred că o să rezist”,” a declarat actorul despre costumul complex. Potrivit lui Van Damme, nu putea să respire când îl purta și se încingea foarte tare în el.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Imaginea publicată de Jean-Claude Van Damme la 60 de ani. Cum a sărbătorit starul

Mai mult, trebuia să poarte picioroange, ce îi reduceau semnificativ mobilitatea, așa că Van Damme a considerat că mișcările pe care i le cereau producătorii erau prea periculoase. În final, actorul l-a confruntat pe producător.

“Când Joel mi-a cerut să sar, știam că o să fie rău. Am zis “Asta e imposibil, Joel. Cred că o să avem o problemă”. După aia, m-a înlocuit.”

Jean Claude Van Damme nu a acceptat să joace în primul film “The Expendables”, dar din alt motiv decât cel cunoscut

S-a zvonit că Sylvester Stallone l-a rugat pe Van Damme să joace în primul film “Eroi de sacrificiu”, dar că actorul a refuzat pentru că ar fi fost forțat să piardă o luptă împotriva lui Jet Li în film.

Van Damme spune că nu e adevărat - nu a putut participa la filmări pentru că regiza “The Tower” și chiar a încercat să-l convingă pe Stallone să joace în el.

“Nimeni nu mă poate cumpără. Asta e lucrul frumos cu locul meu la Hollywood. Nimeni nu poate să-mi pună zgarda la gât. Spun ce vreau,” a declarat Van damme.

Jean Claude Van Damme a fost implicat într-o confruntare cu Vladimir Putin

Potrivit actorului, el și Putin se aflau împreună la un eveniment. Van Damme avea cu el o mică geantă în care își ține strugurelul, ața dentară și alte obiecte de igienă personală. Putin avea cu el 20 de bodyguarzi,

Atunci când Van Damme a vrut să deschidă geanta, bodyguarzii lui Putin l-au încercuit, crezând că are un pistol.

“Sunt foarte rapizi,” a declarat Jean Claude Van Damme, ce a reușit să explice situația bodyguarzilor lui Vladimir Putin înainte să aibă probleme reale.

Dana Nălbaru, ex-HiQ, împlinește 44 de ani. Cum arată acum... Alina Eremia, sexy într-un costum din latex rosu. Imagini incendiare din cel mai recent videoclip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x