Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Celebrități care au murit în 2021. Nici nu a început bine anul și deja am pierdut nume mari din showbiz

Anul 2021 abia a început, dar câteva dintre cele mai mari celebrități au părăsit deja această lume, iar milioane de fani îi plâng acum.

Celebrități care au murit în 2021. Nici nu a început bine anul și deja am pierdut nume mari din showbiz

profimedia

În 2020, multe staruri de la Hollywood, precum Chadwick Boseman și Alex Trebek, au decedat, iar numărul celebrităților care au trecut în neființă este mult mai mare din cauza pandemiei de coronavirus.

Celebrități care au murit în 2021

John Reilly

Faimosul actor John Reilly a interpretat rolul lui Sean Donely în serialul “General Hospital”, dar a jucat și în celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, dar și în “Dallas”. Actorul a decedat la vârsta de 84 de ani.

Moartea actorului a fost anunțată chiar de fiica sa, Caitlin Reilly printr-o postare pe rețelele de socializare.

S-a stins un idol al unei generații întregi. John Reilly, coleg de breaslă cu Luke Perry, a murit la vârsta de 84 de ani. Actorul a apărut într-un singur episod din ''Beverly Hills, 90210'', serialul care a făcut furori în anii '90.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

John Reilly și-a început cariera în anii '70. Actorul și-a făcut debutul în industria filmului, în producții precum: "The Mary Tyler Moore Show", "Wonder Woman" și "How the West Was Won".

Michael Apted

Michael Apted, regizorul seriei de documentare “Up”, a decedat la vârsta de 79 de ani. Cariera lui a fost una înfloritoare de vreme ce el a regizat “Coal Miner’s Daughter” (1980), “Nell” (1994), și filmul cu James Bond “The World Is Not Enough” (1999).

Marion Ramsey

Starul serialului Academia de Poliție, cea care a interpretat-o pe ofițerul Laverne Hooks, a murit la vârsta de 73 de ani, pe 7 ianuarie 2021.

Deezer D (Dearon Thompson)

Deezer D, cunoscut și pentru cariera de cântăreț de hip-hop, dar și pentru cea de actor, a murit la vârsta de 55 de ani. El l-a interpretat pe Malik McGrath în drama medicală “ER”. Cauza decesului ar putea fi un infarct, survenit din cauza unei operații la inimă pe care actorul o avea de mai bine de 10 ani.

Tanya Roberts

Faimoasa actriță din filmele cu James Bond, supranumită și “the Bond girl”, a decedat la începutul acestui an din cauza unor complicații survenit în urma unei infecții la rinichi. Tanya, în vârstă de 65 de ani, a murit pe 4 ianuarie.

La început, simptomele ei erau asemănătoare cu cele ale bolii COVID-19, pentru că avea o tuse seacă și probleme de respirație. Ea urma să fie testată în ajunul Crăciunului, dar actrița nu a mai ajuns să facă testul și a căzut inconșientă la pământ, după ce fusese la plimbare cu câinii ei.

După internarea în spital, Tanya a fost diagnosticată cu infecție urinară, starea ei s-a înrăutățit rapid. Infecția s-a împrăștiat în tot corpul, afectând organe importante precum ficatul, rinichii, iar infecția i-a ajuns și în sânge.

Barbara Shelley

Actrița cunoscută pentru rolul ei din filmul de groază “Queen of Hammer” a părăsit această lume pe 4 ianuarie, la vârsta de 88 de ani. Barbara contractase COVID-19, dar se pare că nu aceasta a fost cauza decesului, potrivit impresarului ei.

Kerry Vincent

Kerry, un patiser de excepție și juratul emisiunii “Food Network Challenge”, a murit la vârsta de 75 de ani, pe 2 ianuarie, potrivit pagesix.com.

Recomandari