Căutare Live

Cesonia Postelnicu, la 53 de ani. Cum arată acum actrița care a interpretat-o pe „Geta” în „Liceenii”

Cesonia Postelnicu a împlinit 53 de ani pe 10 martie 2021. Iată cum arată în prezent „Geta” din filmul „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos, considerat un „adevărat fenomen cinematografic”, care a marcat generații.

Cesonia Postelnicu, la 53 de ani. Cum arată acum actrița care a interpretat-o pe „Geta” în „Liceenii”

Shutterstock

Au trecut 35 de ani de la premiera filmului „Liceenii” (1987), în regia lui Nicolae Corjos, în care Cesonia Postelnicu a jucat alături de Ștefan Bănică, Mihai Constantin, Tudor Petruț și Oana Sîrbu. Rolurile lor au fost memorabile și foarte mulți români îndrăgesc seria și acum, fiind una dintre cele mai apreciate pelicule românești.

Citește și: Cum arată actorul Tudor Petruț, Șerban din „Liceenii”, acum. Întâlnirea emoționantă cu Ștefan Bănică și Oana Sârbu

„Liceenii” a fost urmat de „Declaraţie de dragoste” (198), „Extemporal la dirigenţie” (1987) şi „Liceenii Rock’n’Roll (1991).

Cesonia Postelnicu postează pe Facebook fotografii cu ea, spre bucuria celor care o admiră.

Succesul filmului „Liceenii” se datorează câtorva motive. O distribuție de mare excepție, cu actori consacrați precum Tamara Buciuceanu-Botez, Ion Caramitru, Sebastian Papaiani sau Mihai Mereuţă, dar şi cu actori tineri talentaţi, însă și datorită melodiei deja celebre „Ani de liceu” din generic, interpretată de Stela Enache și Florin Bogardo.

Stela Enache a declarat într-un interviu: „Am sute de piese în repertoriu, dar dacă nu cânt asta tot degeaba. (…) Surprinzător e că tinerilor care nu mă ştiu, nici pe mine, nici pe Florin Bogardo, dacă le spun despre Ani de liceu fac imediat legătura”.

Anca Sigartău, personajul „Nuți” din serialul Adela, a postat de asemenea o fotografie pe Facebook, cu ea și cu Cesonia Postelnicu, de când acestea erau foarte tinere. Anca Sigartău avea pe atunci „18 ani și jumătate”, așa cum a spus într-un comentariu al fotografiei și debuta în film.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Cesonia Postelnicu, viața personală și cariera

Cesonia Postelnicu s-a născut pe 10 martie 1968 în Bacău. Ea a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1987, clasa profesor Dem Rădulescu, iar în prezent este actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti.

Are numeroase roluri la Teatrul Național București (Olga - "Matilda și groparii" de Stela Giurgeanu, regia Mircea Rusu, 2020, Profesoara - "Cinci femei de tranziție", text și regie Rodica Popescu Bitănescu, din 2017, Machieuza - "Purificare" de Petr Zelenka, regia Alexandru Mâzgăreanu, 2011), în film („Azucena", regia Mircea Mureşan, 2005, „Semne pe nisip", regia Nicolas Mason, 1994), teatru de televiziune (Miza - „Titanic Vals" de Tudor Muşatescu, regia Dinu Cernescu, 1992, Corina - „Aştept provincia", film de televiziune de Domniţa Munteanu, 1993) și a fost și moderator pentru emisiunea „Curier de ambe sexe" (1999), scenariu Anghel Mora, regia Ştefan Mărăscu, conform TNB.ro.

Actrița are un fiu cu Emilian Simion, cu care s-a căsătorit în 1997 şi de care a divorţat în 2005. Fiul, Matei, are 18 ani acum, iar custodia a fost încredințată fostului soț, o situație care i-a venit foarte greu actriței. Potrivit deciziei luate de instanță în 2020, ea a primit dreptul la vizite și la vacanțe împreună cu fiul ei după un program stabilit, a scris Viva!.

Alex Velea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: „Se poate vindeca s... Gina Pistol, imaginea adorabilă cu fiica sa. Cât de mare a crescut și cum arată acum Josephine...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri