Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Secrete din bucătăria lui Chef Bontea! Ce gătește acasă și ce îi place cel mai mult să mânânce!

A fost seara dezvăluirilor la Xtra Night Show. Chef Bontea a dat tot din casă și a împărtășit fanilor lui lucruri mai puțin știute.

În vreme de pandemie Chef Sorin Bontea a devenit viral, deoarece rețetele lui sunt încercate în multe bucătării ale fanilor săi.

După ce le-a împărtășit fanilor o parte dintre trucurile pe care le folosește în bucătărie, și le-a arătat cum prepară el pâinea cu un gram de drojdie, Chef-ul recunoaște că îi place nu doar să o prepare ci și să o mănânce.

”Mie îmi place pâinea foarte mult, Țin minte că eram la țară în vacanță și mă duceam la brutărie și luam niște pâini mari și până acasă mâncam din ele, erau bune rău.Eu sunt fan pâine."

Sorin Bontea, dezvăluiri despre planurile familiei! Care este visul cel mai mare al juratului: "Eu i-am propus soției"

Chef-ul își amintește de gustul pâinii din copilăria sa, pâinea pe care o prepara bunica lui.

"Făcea o pâine cu roșii, erau și semințe pe pâine."

În familie se pare că gusturile sunt împărțite.

"Îmi plac ciorbele foarte mult. La mama mănânc ciorbă. Mama vrea să-i fac pizza, frații mei la fel."

Nu se dezice de la niciun fel de mâncare, îi place mult mâncarea, îl interesează gustul acesteia și recuoaște că este foarte pofticios.

Urmăriți mai multe infornații din secretele bucătărie lui Chef Bontea, dezvăluite în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro