Antena Căutare

Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta tv a sărbatorit șapte ani de la cununia civilă, ocazie cu care a ținut sa-i faca o declarațire de dragoste soției pe rețelele de socializare.

Chef Florin Dumitrescu

Facebook

Florin Dumitrescu, unul dintre jurații emisiunii "Chefi la Cuțite", a sărbătorit șapte ani de căsnicie. Cu aceasta ocazie, vedeta tv a ținut sa împărtășeasca cu fanii săi o parte din amintirile de la cununia civilă cu frumoasa lui soție, Cristina.

Cum orice orice eveniment de asemenea anvergura se imortalizează, Chef Dumitrescu a scos din albumul cu amintiri o fotografie de la nunta lor.

Fodor și Bontea au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor. "De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de Asia Express" |Video

Alături de fotografie, îndrăgita vedeta tv a postat un mesaj, anunțând aniversarea celor șapte ani de căsnicie, dar și o declarație de dragoste soției, alături de urarea de La mulți ani, alintându-și soția Zelda.

2013 am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa şi dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut), ne-a gătit @razvanexarhu , ne-a cântat Fane Lāutaru', am fost înconjurați doar de familie. A fost una dintre cele mai tari zile din viata mea, mai ales că @cristinasimadumitrescu a fost punctualā, fāră ironie, nu a întârziat nici 1 minut.
Zeldo te iubesc tare! La mulți ani 🤗🤗🤗

Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

Juratul de la Chefi la Cuțite este un romantic și nu ezită și arate dragostea pe care i-o poarta soție, în mod public pe rețele de socializare, ori de câte ori are ocazia.

Cum a început povestea celor doi

Soţia lui Chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog.

A venit în restaurantul în care lucra Florin pentru a degusta un nou fel de mâncare şi aşa a început povestea lor.

Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

Chef Florin Dumitrescu a povestit pentru Click, că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partener a avut loc în restaurantul unde acesta lucra. Ea venise să afle totul despre un nou fel de mâncare, iar de la o simplă întrevedere în interes de serviciu au ajuns la o frumoasă relaţie de iubire.

Cinci trucuri culinare pe care le-am învățat la Titani la cuțite

Chef Dumitrescu a povestit despre cum s-a îndrăgostit de Cristina și cum a făcut tot posibilul sa o cucereasca.

"După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus "mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!" Da’ de unde, am căutat-o eu!", a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

Chef Florin Dumitrescu a aniversat sapte ani de mariaj

Facebook

Cristina l-a descris și ea pe soțul ei, iar din declarațiile celor doi este evident faptul că la mijloc este vorba despre o foarte mare iubire.

Secrete din bucătăria lui Chef Bontea! Ce gătește acasă și ce îi place cel mai mult să mânânce!

"Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune", a spus Cristina despre cel alături de care astăzi a sărbătorit șapte ani de căsnicie și căruia i-a daruit două fetițe superbe.

Este frumoasă, sexy, cu o carieră de succes, însă nu se simte împlinită! Ce neîmpliniri are Carmen de la Sălciua? |VIDEO... Delia trăiește visul oricărei femei! Un dressing cât un magazin de lux! Cum arată impresionanta colecție de pantofi a di...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x