Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sexy cu umerii goi. Cum impresionează Babs pe rețelele de socializare

Claudia Iosif, iubita celebrului cântăreț Dorian Popa, surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale provocatoare din mediul online.

Claudia arată de-a dreptul senzațional și este posesoarea unor forme apetisante

Instagram

Claudia Iosif, cunoscută pe numele de Babs, se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Dorian Popa de ani buni. Cei doi locuiesc împreună, iar dragostea lor deste mai puternică pe zi ce trece.

Babs este destul de activă în mediul online, unde publică fotografii în cele mai provocatoare ipostaze, însă de data aceasta a fost surpinsă cu umerii goi la vedere, iar priveliștea este una extrem de sexy.

Citește și: Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șoferi

La cei 38 de ani, Claudia arată de-a dreptul senzațional și este posesoarea unor forme apetisante, dar și a unui corp de-a dreptul perfect.

Cum arată Claudia Iosif într-o ținută care îi lasă la vedere umerii goi

Recent, focoasa blondină a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine într-o ținută, care îi lasă la vedere umerii senzuali. Aceasta i-a încântat pe cei 362.000 de urmăritori cu o poză sexy, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Dorian Popa se mândrește cu o iubită de o frumusețe rară, drept dovadă stau fotografiile ei de pe rețelele sociale.

Citește și: Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toată atenția

Imaginea a strâns în câteva ore mai bine de 16.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor care o apreciază și o susțin.

Printre cei care i-au comentat la fotografie se numără și iubitul său, care i-a complimentat ținuta spectaculoasă și provocatoare.

Claudia și-a obișnuit publicul cu postările sale și ipostazele sexy în care se lasă fotografiată.

Se pare că iubita lui Dorian Popa s-a decis să își schimbe și look-ul. Aceasta a renunțat la brunetul său și și-a făcut părul blond, însă culoarea i se potrivește de minune și îi pune într-o lumină bună cele mai frumoase trăsături ale feței.

Dorian Popa și-a făcut un nou tatuaj

Artistul și-a făcut un nou tatuaj pentru a sărbători împlinirea a 4 ani de când și-a lansat contul de YouTube. Acesta și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine, în care vedeta este tatuajul său, de fapt.

„Cele mai importante momente din viața mea mi le-am tatuat discret pe corp. Am rămas la acest obicei frumos de a-mi marca momentele pe piele”, a declarat Dorian Popa în vlogul postat în ziua în care s-au împlinit 4 ani de la lansarea contului său de YouTube.

Nou tatuaj are și o semnificație. Acesta este compus din sigla YouTube-ului, data în care și-a lansat canalul, dar și cățelul său, Chelutzu.

Avem 4 ani de existență și suntem aproape două milioane de oameni în comunitatea asta frumoasă, nebună, dar în același timp atentă la tot ceea ce înseamnă viitor, clădire de viitor, muncă, inteligență chiar dacă mascată de multe ori cu măscăreală, și, de ce nu, seriozitate, disciplină și consecvență”, a declarat Dorian Popa.

Recomandari