Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, topul roz care i-a lăsat la vedere bustul generos. Cât de bine arată Babs

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a atras toată atenția cu un top roz care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a atras toată atenția cu un top roz care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Instagram

Claudia Iosif, cunoscută pe numele de Babs, face spectacol cu aparițiile sale incendiare din mediul online. Iubita lui Dorian Popa este posesoarea unui trup perfect în adevăratul sens al cuântului, pe care și-l etalează în cele mai provocatoare ținute.

La cei 38 de ani, frumoasa brunetă își menține formele de invidiat și se mândrește cu un trup de zeiță, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, locul în care este activă și interacționează cu prietenii virtuali.

Cum arată Claudia Iosif într-un top minuscul

De curând, iubita lui Dorian Popa a încins atmosfera de pe Instagram cu o imagine de-a dreptul atrăgătoarea. Aceasta s-a lăsat fotografiată în cel mai minuscul top ce îi lasă la vedere atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sexy cu umerii goi. Cum impresionează Babs pe rețelele de socializare

Babs și-a obișnuit cei 361 de mii de urmăritori cu postările sale incendiareă, însă de data asta a dus totul la un alt nivel prin ținuta sa ispititoare. Se pare că rozul îi scoate în evidență cele mai frumoase părți ale corpului, inclusiv superbele trăsături ale feței și culoarea părului. Aceasta a mai asortat ținuta provocatoare cu o poșetă elegantă și roz, dar și cu o pereche de ochelari care i se potriveau de minune.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 17 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că iubita lui Dorian Popa este urmărită și apreciată de foarte multe persoane pe rețelele sociale.

Reacțiile prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut să îi mărturisească focoasei brunete că este o femeie extrem de frumoasă, iar culoarea roz o prinde foarte bine.

"Cu siguranță rozul este culoarea ta preferată. Ești foarte frumoasă!" sau "Îți stă foarte bine în roz și arăți mult prea bine!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care ;i-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif

Celebrul cântăreț Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif de mai mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide și superbe cupluri din showbiz-ul românesc, iar artistul de mândrește cu iubita lui de câte ori are ocazia.

Deși au o relație de lungă durată, foarte puțini știu că Dorian Popa este mai mic cu șase ani decât partenera sa, însă acest lucru nu reprezintă un impediment pentru ei. Babs arată incredibil de bine, iar diferența de vârstă dintre ei nu este una evidentă.

Citește și: Claudia Iosif, ținuta provocatoare care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Dorian Popa

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează, puţin ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră.

Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă', el este foarte chibzuit.", a spus Claudia Iosif despre iubitul său, conform VIVA.

Ultimele știri