Claudia Iosif, ținuta provocatoare care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a atras toate privirile cu o ținută provocatoare, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a atras toate privirile cu o ținută provocatoare

Instagram

Claudia Iosif, cunoscută și pe numele de Babs, face furori în mediul online cu ținutele sale spectaculoase și unice. Aceasta se lasă fotografiată în diferite ipostaze, însă trupul său perfect este cel care atrage atenția prietenilor virtuali.

Iubita lui Dorian Popa este o adevărată apariție pe rețelele sociale, unde este foarte activă și publică fotografii în cele mai sexy ținute, care o avantajează și îi evidențiază corpul perfect în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sexy cu umerii goi. Cum impresionează Babs pe rețelele de socializare

La cei 38 de ani, Babs este posesoarea unor forme provocatoare cu care reușește de fiecare dată să impresioneze cei 361 de urmăritori de pe Instagram. Aceasta își ține la curent prietenii virtuali și împărtășește cu aceștia cele mai spectaculoase ținute la care apelează.

Cum arată Claudia Iosif într-un body minuscul

Recent, frumoasa iubită a lui Dorian Popa și-a etalat atuurile fizice cu ajutorul unor piese vestimentare care îi vin de minune. Babs a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine într-o ținută extrem de sexy ce îi avantajează formele apetisante.

Claudia Iosif a apelat la un compleu de-a dreptul superb, format dintr-un top minuscul și o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Aceasta a întors rapid toate privirile și a primit o mulțime de aprecieri, semn că este urmărită de un număr mare de persoane.

Diva a mai accesoriat o beretă albastră, o geantă micuță și o pereche de cizme, care completează perfect ținuta. Piesele vestimentare îi scot în evidență frumoasele trăsături ale feței, dar și bustul generos, talia de viespe și bronzul perfect.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 11.000 de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor săi.

Reacțiile prietenilor virtuali au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este superbă, iar garderoba sa este una spectaculoasă.

"Ești superbă!" sau "Ador toate colecțiile tale de haine, sunt așa mișto 😍😍😍", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o urmăresc pe iubita lui Dorian Popa.

Citește și: Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toată atenția

Claudia Iosif și-a obișnuit admiratorii cu ipostazele sale provocatoare, dar și cu imaginile incendiare, pe care nu ezită să le publice pe rețelele sociale.

Deși a ales să își schimbe culoarea părului, Babs rămâne în continuare o prezență superbă și posesoarea celor mai atractive forme.

În prezent, Claudia Iosif trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul Dorian Popa. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult, iar relația lor este una extrem de puternică, drept dovadă stau postările lor din mediul online.

Ultimele știri