Claudia Pătrășcanu, ședință foto incendiară. Cum se lasă fotografiată fosta soție a lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și-a surprins prietenii din mediul online cu o sedință foto incendiară, care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Claudia Pătrășcanu și-a surprins prietenii din mediul online cu o sedință foto incendiară

Instagram

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, s-a apucat serios de o carieră în industria modelling-ului, drept dovadă stau ultimele sale imagini de pe rețelele sociale, unde le-a arătat prietenilor cele mai provocatoare imagini din shooting-ul său foto.

Un lucru este evident, frumoasa șatenă este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai apetisante forme.

Cum s-a lăsat fotografiată Claudia Pătrășcanu

De curâd, fosta soție a lui Gabi Bădălau a uimit pe toată lumea cu una dintre cele mai sexi ședințe foto. La cei 40 de ani, cântăreața arată fabulors și face furori pe Instagram cu ținutele sale provocatoare, însă a dus totul la un alt nivel atunci când și-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Claudia Pătrășcanu le-a dat de veste celor 79 mii de urmăritori de pe Instagram că în ultima perioadă a avut parte de foarte multe colaborări internaționale, pentru care a trebuit să facă mai multe shooting-uri foto, iar câteva dintre imaginile sale au pus pe jar publicul masculin.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Ce spune despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Au purtat discuții indecente în fața copiilor”

"Viața e frumoasa dacă ii dai voie sa fie.😊În aceasta perioadă am tot făcut diferite shootinguri pentru diverse colaborări internaționale. Model la 40 de ani?!", a scris ea la descrierea unei imagini.

Imaginile sale au strâns rapid mii de aprecieri și foarte multe comentarii, semn că este apreciată și îndrăgită de foarte multe persoane.

Ținutele la care a apelat i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, silueta de invidiat și picioarele subțiri. Claudia Pătrășcanu se mândrește cu aspectul său fizic de câte ori are ocazia și reușește să impresioneze prin aparițiile sale spectaculoase.

Reacțiile pozitive ale prietenilor săi virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este extrem de frumoasă și sexi.

Citește și: Răspunsul lui Gabi Bădălău la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Fosta soție îl învinuiește de fapte indecente în preajma copiilor

"Vai, ce frumoasă și sexi ești!" sau "Wow, Arăți superb și pozele astea scot în evidență look-ul tău frumos!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Artista s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze, care au tăiat suflarea masculina și au atras atenția tuturor.

Claudia Pătrășcanu își menține formele de invidiat. Deși are doi copii de care să aibă grijă și care îi ocupă o mare parte a timpului, frumoasa șatenă acordă o mare importanță aspectului său fizic și nu uită niciodată să aibă grijă de acest lucru.

Ultimele știri