Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre nuntă. Când va avea loc și cum va arăta marele eveniment: „Va fi simplu, restrâns"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. Ce dezvăluiri recente au făcut despre marele eveniment.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre nuntă

Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre nunta pe care și-o vor organiza în scurt timp. Aceștia au fost prezenți la XNS, la Antena Stars și au vorbit despre marele eveniment.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre nuntă. Când va avea loc

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre cea mai importantă zi din viața lor de cuplu. Cei doi se iubesc foarte tare și își doresc ca vara aceasta să devină soț și soție, mai ales că s-au și mutat împreună.

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan într-un mod inedit, la petrecerea de majorat a artistei, acolo unde erau prezenți prietenii apropiați, dar și familia. Aceștia au dezvăluit detalii despre marele eveniment, precizând și în ce perioadă de timp va avea loc.

„Vara asta, la final. Aproape de septembrie. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregătim pe toate din timp. Pentru noi, nunta e un eveniment simplu deoarece noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, simplu și restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alaturi de noi în ziua respectivă”, au povestit Edward Sanda și Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Cei doi au mai oferit câteva detalii cu privire la evenimentul pe care deja îl organizează și au explicat că vor să fie unul simplu.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționăm după mentalități. Nu facem lucruri doar că așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au mai spus aceștia.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, planuri mari de nuntă. Când au de gând să se căsătorească

Întrebați dacă vor face nunta și în Republica Moldova, de unde este ea, cei doi au spus că s-au gândit la acest aspect, însă cel mai probabil va exista o singură nuntă, cea din Capitală.

Edward Sanda are o relație foarte bună cu părinții Cleopatrei

Întrebat dacă relația sa cu părinții viitoarei sale soții este una bună, el a răspuns afrimativ.

Cei doi iubiți se înțeleg de minune, recunoscând faptul că nu au avut parte de certuri, iar dragostea dintre ei este catalizatorul relației lor puternice, care curând se va transofrma în căsnicie. Edward are o relație foarte bună și cu părinții Cleopatrei, cu care s-a înțeles perfect chiar de când tinerii îndrăgostiți au început să-și facă ochi dulci.

Citește și: Cleopatra Stratan s-a pozat cu o coafură îndrăzneață, dar fanii au observat un detaliu surprinzător. Ce se vede prin bluza albă

„Ne înțelegem foarte bine, așa cum ne-am înțeles încă de la început. Părinții ei au avut și au încredere în mine și în noi și ne susțin în orice facem. Încă nu știm exact cum o să decurgă situația pandemică, dar știm cu exactitate că ne vom căsători în această vară. Nu vom spune când, vrem să ținem lumea în suspans, ca impactul să fie mare și frumos”, a mai spus el, în urmă cu ceva timp.

Ultimele știri