Costi Ioniță a produs un cântec reggae care a ajuns locul 1 în lume. Artiștii internaționali sunt Sean Paul, Shaggy și Spice

Costi Ioniță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din prezent, care reușește să creeze hit după hit și să ducă cântăreții în primele poziții din trending. De această dată, artistul a obținut un succes colosal cu o piesă din străinătate care a ajuns locul 1 în lume la categoria reggae. Cum sună melodia cântată de Sean Paul, Shaggy și Spice.

Costi Ioniță, Sean Paul, Shaggy

Instagram - Costi Ioniță, Getty

Într-o talk-show american ‘The Wendy Williams Show’ piesa produsă de Costi Ioniță alături de Shaggy și cântată de Sean Paul, Spice și Shaggy a fost interpretată spectaculos de cei trei artiști internaționali. Gazda emisiunii i-a felicitat și a reamintiti că piesa reggae este numărul 1 în lume.

Costi Ioniță, producătorul unei piese reggae cântate de Sean Paul, Shaggy și Spice: numărul 1 în lume

Capodopera muzicală care a ajuns să fie clasată "no. 1 reggae single in the world" are semnătura producătorului român Costi Ioniță, iar la începutul piesei se poate auzi clar "Costi Fortza". De asemenea, în descrierea videoclipului de pe Youtube este menționat producătorul român. Artistul a dat dovată încă o dată că este un maestru al muzicii și reușește să intuiască preferințele oamenilor în materie muzicală și să ducă cântăreții atât din România, cât și din străinătate pe culmile succesului.

Costi Ioniță a ținut să-și arate public reușita imensă și a distribuit pe rețelele de socializare o secvență din talk-show-ul american când artiștii internaționali Sean Paul, Spice și Shaggy interpetează piesa, iar gazda emisiunii anunță că este cel mai ascultat cântec reggae în lume.

Costi Ioniță, despre cel mai vizionat clip al momentului, ”Fericire”: Această melodie nu este manea

Loredana, Costi Ioniță și mai mulți maneliști cunoscuți au lansat o piesă ”Fericire”, o single inedit care a devenit în doar câteva zile virală. ”Această melodie nu este manea”, a spus Costi Ioniță.

Producătorul și cântărețul Costi Ioniță a povestit cum a luat naștere colaborarea atât de mare, dar și cum a reacționat Loredana atunci când i s-a propus să abordeze un stil diferit decât ceea ce a cântat până în prezent.

Citește și: Loredana a lansat piesă cu Florin Salam, Vali Vijelie, Costi Ioniță și cei mai în vogă maneliști

Desigur, hitul nu a scăpat fără să aducă și câteva controverse la nivel național, motiv pentru care Costi începe prin a lămuri ce stil este melodia: "Toată lumea spune că e manea, dar trebuie să ne uităm totuși în discționar să ne înțelegem. Manea înseamnă cântec oriental, de dragoste sau cu influență turcească. Această melodie nu are niciun fel de influență. Nu este manea!", spune producătorul.

Costi povstește că și-a dorit o colaborare numeroasă pentru o piesă așa că până la a o face să devină realitate nu a mai fost decât un pas. "Fericire", piesa lansată de Loredana împreună cu "regii" muzicii de petrecere din România, a reușit să ajungă în topul mondial, până pe locul 8.

Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie au lansat împreună „Fericire” și „Bună dimineața”.

"Loredana a spus din prima "Da". Deci nici nu a existat vreo ezitare, prejudecăți, chestii...Nu! Asta înseamnă să fii divă, să fii forță, să ai valoare. Asta înseamnă să fii artist, să ții zeci de ani de zile și să te reinventezi, să accepți niște chestii, să treci de bariere", spune Costi Ioniță.

Citește și: Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa "Fericire": Asta înseamnă să fii divă

Producer-ul din spatele acestui proiect este nimeni altul decât Costi, cel care a creat această colaborare surpriză cu Loredana Groza, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru două piese ce se vor auzi vara aceasta: „Fericire” și „Bună dimineața”, însoțite de un videoclip plin de culoare, eye candy, în regia lui Alex Ceaușu.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri