Cristina Ciobănașu, mesaj emoționant pentru nepoata lui Vlad Gherman. Cum a reacționat actorul

Cristina Ciobănașu i-a transmis un mesaj emoționant nepoatei lui Vlad Gherman, în ciuda faptului că cei doi nu mai formează un cuplu.

Cristina Ciobănașu i-a transmis un mesaj emoționant nepoatei lui Vlad Gherman, în ciuda faptului că cei doi nu mai formează un cuplu.

Antena 1

Deși nu mai formează un cuplu de aproape 6 luni, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni și încă lucrează la multe proiecte împreună.

De asemenea, Cristina a rămas și foarte bună prietenă cu Alexandra, sora lui Vlad, și cu fetița acesteia, Sofia, în timp ce Vlad e foarte bun prieten cu fratele Cristinei. Despărțirea lor i-a ajutat să se focuseze mai mult pe viața lor profesională și cum își doresc să evolueze în carieră.

Mesajul Cristinei Ciobănașu pentru nepoata lui Vlad Gherman

Micuța Sofia, fiica Alexandrei Gherman și nepoata lui Vlad, și-a sărbătorit ziua de naștere și deși Cristina se află în vacanță în Grecia, a decis să îi ureze la mulți ani cu un mesaj înduioșător.

“La mulți ani, copil drag! 🥳🎉🎈Te iubește Crisi și îți dorește tot ce-i mai bun pe lume! ❤️ Joacă-te, bucură-te, râzi cu gura pana la urechi!
Parcă ieri erai un ghemotoc pe care îl țineam cu grijă în brațele mele în biserică🙄… Îmi pare rău că nu voi fi cu tine în ziua asta specială, dar promit că mă revanșez cand mă întorc. Fac atâtea genuflexiuni cu tine în brațe câte îți dorești. Sper să mă țină genunchii😂 #happybirthday #Sofia”, a scris Cristina la fotografia adorabilă în care o ține în brațe pe Sofia.

Până și Vlad a simțit nevoia să comenteze la postarea Cristinei și a scris: “❤️ ce frumos ai scris”.

Citește și: Prima reacție a Cristinei Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman. Artistul a dezvăluit totul

Se vede că actrița din serialul “Adela” ține foarte mult la Sofia și că prietenia ei cu Alexandra Gherman a continuat în ciuda schimbărilor din relația cu fratele ei.

Vlad și Cristina se vindecă după despărțire

Chiar dacă despărțirea a fost o decizie importantă de luat și nu a fost un pas ușor, Vlad și Cristina încearcă să treacă peste aceste greutăți, găsind soluții la psiholog. Actorul a povestit mai multe acum câteva săptămâni în cadrul emisiunii lui Dan Capatos Xtra Night Show.

Vlad Gherman a vorbit despre despărțirea de Cristina Ciobănașu, dezvăluind faptul că amândoi au ales să meargă la psiholog pentru a se „vindeca”.

Actorul a explicat că primește foarte mult ajutor de la specialistul care îl face să vadă lucrurile total diferit acum și care îi oferă cele mai bune sfaturi. A merge la psiholog este, în zilele noastre, un act de curaj, iar Vlad a știut că are nevoie să discute despre aceste aspecte cu cineva avizat, ținând cont de faptul că el și Cristina Ciobănașu au avut o relație de mai bine de 9 ani, timp în care au și locuit împreună.

Citește și: Cristina Ciobănașu, într-o formă fizică de invidiat. Cum arată actrița într-un sutien de dimensiuni reduse

Iată că, după toți acești ani, ei au decis să-și separe drumurile și să nu mai formeze un cuplu. Aceștia au jucat împreună în mai multe seriale tv printre care „Pariu cu viața”, „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela”, toate cu un succes răsunător la Antena 1.

„E foarte bine. Mă simt bine. Nu știam pe ce drum să o iau. 9 ani am stat cu cineva în casă, acum dorm singur. E un pic ciudat. E normal că e mult mai bine să nu te vezi cu acea persoană, dar la noi e imposibil. Noi nu prea mai vorbim lucruri așa personale. Amândoi mergem la pisholog. Suntem colegi, suntem prieteni. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine”, mai spune el.

Ultimele știri