Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, pregătiți de marele pas? Anunțul făcut de actriță: ”Noi urmăm”

Toată lumea așteaptă nunta dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Actrița a fost cerută de soție în urmă cu câțiva ani, dar oare se pregătesc acum cei doi să devină soț și soție?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au logodit în urmă cu mai mult timp, însă momentan nu au ajuns în fața altarului. Se pregătesc oare cei doi ca în curând să devină soț și soție? Anunțul făcut de actriță!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, pregătiți să devină soț și soție?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar aceștia au reușit rapid să câștige și simapatia celor de acasă prin numeroasele producții în care au jucat împreună.

După ce în urmă cu mai mult timp actrița a fost cerută de soție, iată că aceștia nu au ajuns încă în fața altarului, însă Cristina Ciobănașu se pare că e mai nerăbdătoare ca niciodată să spună DA în fața ofițerului de stare civilă și în fața lui Dumnezeu.

Recent, îndrăgitul cuplu a participat la nunta bunei prietene a Cristinei Ciobănașu, iar actrița a anunțat acest lucru pe pagina sa de socializare, urmând ca la finalul postării să-l întrebe pe Vlad Gherman dacă acum este rândul lor să devină soț și soție.

”Cea mai fericită pentru prietena mea care a spart gheața și s-a măritat! 💍😍 Vlad, noi urmăm?”, a scris Cristina Ciobănașu pe pagina sa de Instagram!

Recomandari