Căutare Live

Cristina Stefania a moștenit frumusețea de la mama ei. Cum arată viitoarea soacră a lui Speak

Iubita lui Speak a moștenit din trăsăturile mamei sale. Cristina Ștefania a postat recent pe Instagram o fotografie cu femeia care i-a dat viață.

Ștefania a postat o fotografie cu mama ei. Cum arată viitoarea soacră a lui Speak

Instagram

Ștefania i-a transmis un mesaj mamei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Iubita lui Speak a postat pe Instastory o fotografie cu ea alături de mama ei, în care a scris:„La mulți ani, mami! Te iubesc cel mai mult din lume. Cel mai bun suflet”.

Se pare că Ștefania moștenește frumusețea de la mama ei, judecând după fotografia pe care iubita lui Speak a publicat-o pe rețelele sociale.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată mama Ștefaniei.

Cristina Ștefania a lansat o piesă nouă

Ștefania este o dansatoare de excepție, iar iubitul ei a descoperit că are și voce, așa că artista s-a lansat și în industria muzicală.

Ștefania a lansat rcent o piesă, denumită „Lângă tine” și a ținut să-și manifeste bucuria pe rețelele sociale:

„În sfârșit am lansat piesa. Sper să vă placă. Eu am super mari emoții pentru că țin foarte mult la piesa asta. Abia aștept cu timpul să ascultați piesele la care am lucrat în ultimul timp”, a spus Ștefania.

Ștefania Codreanu are 24 de ani și de aproape 4 ani formează un cuplu cu artistul Speak. Cei doi au decis să accepte provocarea și să participe în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Împreună au trecut cu bine peste zeci de misiuni dificile prin Filipine și Taiwan.

Ștefania și Speak au participat la Asia Express

Chiar dacă Ștefania și Speak nu au câștigat trofeul, „drumul comorilor” de la Asia Express i-a unit și mai mult și i-a făcut să se cunoască unul pe altul în cele mai grele condiții. Cu sigurană, unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul emisiunii a fost momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Citește și: Speak, mesaj neașteptat pentru fani! Ce au descoperit toți despre Ștefania: „Ai avut momente în care să te gândești?”

„Doamne câte emoții! Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din Asia Express România. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi 2. Mulțumim vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din față televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire, cea mai minunată comunitate. „Sunt leșinată de emoții”.

Ștefania este la bază dansatoare, însă Speak i-a descoperit și calitățile vocale, așa că tânăra artistă s-a lansat în lumea muzicalăși a scos câteva piese de un real succes.

Citește și: Ștefania s-a pozat nemachiată și fanii au observat un detaliu! Iubita lui Speak, poze netrucate

Ștefania își ține fanii depe Instagram la curent cu ceea ce se petrece în viața ei. În toamna anului trecut, Ștefania și-a obținut carnetul de șofer și și-a luat mașină.

„Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, a spus Ștefania la începutul lunii octombrie, când și-a luat permisul de conducere.

Suri Cruise este deja o domnișoară în toată regula. Cât de mult a crescut fiica celebrului Tom Cruise... Foto-ghicitoare. Cine e diva din showbiz căreia nu-i poți găsi niciun defect în costum de baie...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x