Criticile primite de Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin. Ce spune despre bunicul ei. "Steve ar fi furios"

Bindi Irwin, fiica regretatului Steve Irwin, a fost aspru criticată de membrii familiei după ce a făcut niște afirmații dureroase la adresa bunicului ei, Bob.

Se pare că bărbatul, care a pus bazele afacerii de familie Australia Zoo, în 1970, nu i-ar fi adresat niciun cuvânt frumos, de sprijin, nepoatei sale

Profimedia

Bindi Irwin a stârnit controverse atunci când și-a acuzat bunicul, Bob Irwin, pentru faptul că ar fi ignorat-o în copilărie.

Tânăra în vârstă de 22 ani a ajuns pe prima pagină a multor publicații după ce postat pe pagina sa de Facebook comentarii despre relația deficitară pe care o are cu bunicul ei Bob, în vârstă de 83 ani.

Se pare că bărbatul, care a pus bazele afacerii de familie Australia Zoo, în 1970, nu i-ar fi adresat niciun cuvânt frumos, de sprijin, nepoatei sale. Mai mult decât atât, Bindi a mai declarat că ori de câte ori îi trimitea cadouri, Bob le-ar fi trimis înapoi, semn că nu ar avea nevoie de asemenea gesture din partea nepoatei lui.

Ce spune Bindi despre relația cu bunicul ei, Bob Irwin

Bunicul lui Bindi nu a făcut încă nicio declarație cu privire la toate afirmațiile nepoatei sale, dar mulți dintre membrii familiei Irwin au criticat-o aspru pe frumoasa blondină.

De asemenea, o altă nepoată de-a lui Bob Irwin, Bethany Wheeler, a scris pe contul său de Facebook că e timpul să spună lucrurilor pe nume, semn că a ascuns anumite lucruri pentru un timp îndelungat.

Citește și: Bindi Irwin, fiica Vânătorului de Crocodili, a născut. Ce nume deosebit a ales pentru fetița ei

“Am citit niște comentarii de-a dreptul revoltătoare lăsate astăzi de Bindi! Puteți da share acestei postări (o voi face publică) pentru că cu toții am păstrat tăcerea pentru prea mult timp”, a scris Bethany.

Cu toate acestea, mama lui Bethany, care e și fiica lui Bob Irwin, i-a luat apărarea tatălui ei, spunând că el este unul dintre cei mai frumoși oameni de pe pământ, care nu a vorbit de rău și nici nu a descurajat pe nimeni niciodată, potrivit Daily Mail.

Comentariile lui Bindi au stârnit controverse

Se pare că după moartea tatălui ei, Steve, în 2006, Bindi nu a mai păstrat o legătură strânsă cu bunicul său, Bob, iar acum mai multe adevăruri ies la suprafață cu privire la comportamentul lui față de nepoții săi.

“El este genul de om care stă și se luptă cu propriile necazuri de unul singur, în mare tristețe. El nu se răzbună, doar se roagă pentru siguranța nepoților săi, dorindu-le o viață mai bună”, a mai adăugat Mandy, fiica lui Bob.

Amanda French, o prietenă a familiei Irwin și cea care i-a scris autobiografia lui Bob Irwin, a acuzat-o la rândul ei pe Bindi pentru faptul că “a asasinat personajul bunicului ei” cu acuzațiile pe care le-a făcut.

Citește și: Bindi Irwin, omagiu adus părinților, la 15 ani de când tatăl ei s-a stins din viață. Ar fi fost cea de-a 29 aniversare de nuntă

“Faptul că am citit aceste comentarii online mi-a făcut rău și mie, și celor care îl îndrăgesc pe Bob. Este dezamăgitor că Bindi a scris ceea ce a scris. Să îl numești pe un om așa cum Bindi l-a numit pe bunicul ei, care nu s-a răzbunat niciodată, înseamnă că a încercat să îl îngroape cu capul în nisip”, a mai spus Amanda.

De asemenea, jurnalista și prietena apropiată a familiei Irwin a mai declarat pentru The Daily Telegraph că Bindi și Bob nu s-au mai văzut de când Bindi avea 10 ani, iar în tot acest timp Bob a făcut ce a știut că e bine pentru nepoții lui și acesta a fost felul lui de a face față situației dificile, după moartea lui Steve, în urmă cu 15 ani.

Steve Irwin a murit în 2006, la vârsta de 44 ani, după ce a fost atacat de o meduză în timp ce filma un documentar în Reciful Batt din Queensland.

Ultimele știri