Antena Căutare

Au trecut zece ani de când „vânătorul de crocodili” Steve Irwin a murit! Între timp, fetița sa a devenit o femeie superbă! Cum arată Bindi?

Pe 4 septembrie 2016 s-au împlinit zece ani de când Steve Irwin a plecat dintre noi. Totuși, fanii păstrează la fel de vie amintirea.

Pe 4 septembrie 2016 s-au împlinit zece ani de când Steve Irwin a plecat dintre noi. Totuși, fanii păstrează la fel de vie amintirea.

Stephen Robert „Steve” Irwin a fost australianul care a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni.

Cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, acesta a realizat numeroase emisiuni și documentare despre viața animalelor din sălbăticie.

Nu de puține ori și-a ținut publicul cu sufletul la gură atunci când se lupta cu fiarele. Curajul și iubirea pentru natură l-au făcut să fie admirat și apreciat în toată lumea.

Totuși, la vârsta de 44 de ani, Steve a fost înțepat în inimă de o pisică de mare și a murit. Totuși, el a rămas la fel de viu în memoria fanilor săi.

Azi, fetița sa, Bindi Irwin, îi continuă munca și dă tuturor un adevărat exemplu de devotament față de animale și siguranța acestora.

Toți credeau că acest câine va muri în curând, dar apoi miracolul s-a întâmplat! Cum arată acum patrupedul?... Nicolae Tomaziu, ultimul supravieţuitor al lagărului de la Canalul Morţii. Orfan de mamă, a cunoscut războiul și a stat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x