Au trecut zece ani de când „vânătorul de crocodili” Steve Irwin a murit! Între timp, fetița sa a devenit o femeie superbă! Cum arată Bindi?

Pe 4 septembrie 2016 s-au împlinit zece ani de când Steve Irwin a plecat dintre noi. Totuși, fanii păstrează la fel de vie amintirea.

Pe 4 septembrie 2016 s-au împlinit zece ani de când Steve Irwin a plecat dintre noi. Totuși, fanii păstrează la fel de vie amintirea.

Stephen Robert „Steve” Irwin a fost australianul care a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni.

Cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, acesta a realizat numeroase emisiuni și documentare despre viața animalelor din sălbăticie.

Nu de puține ori și-a ținut publicul cu sufletul la gură atunci când se lupta cu fiarele. Curajul și iubirea pentru natură l-au făcut să fie admirat și apreciat în toată lumea.

Totuși, la vârsta de 44 de ani, Steve a fost înțepat în inimă de o pisică de mare și a murit. Totuși, el a rămas la fel de viu în memoria fanilor săi.

Azi, fetița sa, Bindi Irwin, îi continuă munca și dă tuturor un adevărat exemplu de devotament față de animale și siguranța acestora.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri