Cu ce se ocupă Maria Buză după ce a decis să se mute la țară. Care este motivul pentru care a apelat la acest gest

Maria Buză a luat o decizie importantă pentru ea. Marea artistă s-a mutat la țară și nu a ezitat să dezvăluie care este adevăratul motiv pentru care a apleat la acest gest.

Maria Buză a luat o decizie importantă pentru ea. Marea artistă s-a mutat la țară și nu a ezitat să dezvăluie care este adevăratul motiv pentru care a apleat la acest gest.

Antena 1

Maria Buză a luat o decizie radicală în ceea ce privește viața sa în urmă cu aproximativ un an. Cântăreața a hotărât să se mute la țară și a dezvăluit faptul că pandemia de Coronavirus și-a pus amprenta asupra ei. Deși nu i-a venit să creadă, aceasta este foarte mulțumită de traiul său și se bucură foarte mult că stă cât mai departe de aglomerația din București.

Actrița și-a dorit mai multă liniște, motiv pentru care s-a mutat la țară. Mai mult decât atât, locul în care locuiește nu este foarte departe de Capitală. Maria Buză a susține că stă într-o zonă foarte frumoasă și că a fost cucerită de peisajele locului.

Cu ce se ocupă Maria Buză, după ce a decis să se mute la țară

Maria Buză iubește foarte mult natura și tot ce își dorește acum este o casă și o curte mare în apropiere de București. Un lucru pe care nu-l știu fanii despre ea este faptul că iubește foarte mult animalele, fapt pentru care are opt pisoi și doi câini. Totodată, aceasta nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică și actorie.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost încurajată de fiul său, Andrei. Cum arată băiatul actriței

"Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut", a povestit Maria Buză pentru cancan.ro.

De asemenea, restricțiile din perioada pandemiei au afectat-o pe actriță. Aceasta nu a mai urcat de foarte mult timp pe scenă, însă nu îi pare rău. Acum, Maria Buză acordă o mare atenție familiei sale și se bucură de timpul petrecute împreună.

Citește și: Maria Buză, declarație emoţionantă pentru fiul ei la Splash! Vedete la apă: „Viaţa ne-a ţinut departe!”

"Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta. Ca un Pește ce sunt (n.r.- ca zodie) mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur. M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp. Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți", a mai adăugat ea, conform sursei citate mai sus.

În prezent, Maria Buză se bucură de fiecare moment petrecut la țară, acolo unde are parte de liniștea pe care și-a dorit-o mereu. Ultima sa apariție pe micile ecrane fiind cea din cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri