Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Maria Buză deschide seria invitaţilor speciali la „Te cunosc de undeva”! Ce show pregătesc concurenții

Cel mai nou sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Pe lângă faptul că începând din această sâmbătă, serile de gală vor fi tematice, ele vor fi deschise de către un invitat special.

Seria va fi deschisă mâine seară de Maria Buză, una dintre campioanele transformărilor, care revine pe scena Te cunosc de undeva

Antena 1

Peste 180 de artişti de-a lungul celor 16 sezoane au călcat pragul transforming show-ului de la Antena 1, iar câţiva dintre aceştia vor reveni în acest sezon pe scenă în calitate de invitaţi speciali, fără însă a se transforma.

Maria Buză, invitat special în ediția 2 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Seria va fi deschisă mâine seară de Maria Buză, una dintre campioanele transformărilor, care revine pe scena Te cunosc de undeva! alături de taraful George Pătraşcu.

citește și: Ana Baniciu, dezvăluire de senzaţie la „Te cunosc de undeva”: „Mă mărit!”. Show magic sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

Şi ea, ca toţi ceilalţi concurenţi, va cânta despre bani, tema celei de-a doua gale Te cunosc de undeva!: „În perioada asta doar cântăm despre bani, că de văzut nu-i mai vedem!”, a glumit Maria Buză, în stilu-i caracteristic.

Maria Buză cântă pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”

Maria Buză revine la „Te cunosc de undeva”

Cum se vor descurca cei 11 concurenţi cu provocările Ruletei, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00 pe Antena 1.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Liviu Vârciu, iar Ana Baniciu va performa alături de Raluka.

citește și: Cine este Ioana Macarie, coregrafa de la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16! Are un palmares uluitor

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop

Video