Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost încurajată de fiul său, Andrei. Cum arată băiatul actriței

Maria Buză a reușit să surprindă din plin juriul, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Maria Buză i-a impresionat din plin pe jurații emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

Maria Buză este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România. Curajoasă din fire, aceasta a decis să accepte provocarea și să participe în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Maria Buză i-a impresionat pe jurați în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”

La antrenamente, actrița a încercat să își învingă teama de înălțime, doar că lucrurile nu au fost tocmai simple. Totuși, cu ajutorul antrenorilor de la „Splash! Vedete la apă”, Maria Buză a reușit să prindă ceva mai mult curaj.

Apoi a venit momentul ca aceasta să sară în fața juraților, pentru a primi o notă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție. Ce schemă a ales Miss Fitness Universe

„Îmi bate inima foarte tare. Și atunci când îmi bate inima foarte tare de emoții mă apucă tusea. Sper să mă calmez până la săritură și totul să fie bine”, i-a dezvăluit concurenta Ramonei Olaru, înainte de-a sări.

Maria Buză la „Splash! Vedete la apă”

Maria Buză la „Splash! Vedete la apă”

Toți cei prezenți în sală au încurajat-o și și-au exprimat admirația față de ea, în dorința de-a o motiva să facă o săritură perfectă. Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când fiul acesteia, Andrei Pătrașcu, i-a transmis un mesaj special.

Urcată pe platforma de la trei metri, Maria Buză a avut un moment de ezitare, ba chiar a lăsat tuturor impresia că va renunța. Apoi, plină de curaj, aceasta a sărit ca o săgeată și a arătat tuturor

„Ești foarte tare! Te felicit”, a fost reacția lui Răzvan Fodor, atunci când totul s-a terminat cu bine.

„Am fost la un pas, și teoretic, și practic, să renunț. Îmi era teamă să nu pățesc ce am pățit și azi la antrenamente, când ceva m-a dezechilibrat în aer atunci când am sărit și m-am accidentat foarte tare, sunt plină de vânătăi”, a fost reacția concurentei.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Maria Buză la piscina

Maria Buză la antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă”

Apoi am putut vedea imagini din timpul antrenamentelor cu respectivul incident. Practic, actrița și-a pierdut echilibrul atunci când se afla în aer și intrarea în apă a fost una mai mult decât dureroasă, dovadă fiind chiar vânătăile apărute imediat pe corp.

„Nu am auzit-o să se plângă, să spună ceva. Jos pălăria în fața ei”, au zis antrenorii, impresionați de forța și determinarea de care a dat dovadă aceasta la antrenamente.

La un moment dat, Nea Marin nu a mai putut aștepta și a vrut să facă o mărturisire.

„Fodorică, lasă-mă să vorbesc, că nu mai pot! Toată țara o știe de actriță sau cântăreață, dar eu am cunoscut-o de copilă, de când avea 13 ani. Ca dansatoare era printre cele mai bune din ansamblul Doina Bucureștiului. Am avut ocazie să dansez cu ea pe scenă, vorbesc pe scenă! O apreciez atât de mult cum nici nu-ți închipui. Maria, te iubesc, te apreciez foarte mult și de la mine o să ai o notă pe măsură”, a fost dezvăluirea făcută de Nea Marin.

„Am foarte mare respect pentru tine, Maria. Poate tu nu m-ai văzut, dar eu mergeam la Vioara Roșie să te ascult cântând. Am fost de mai multe ori, special ca să te ascult pe tine. Felicitări!”, i-a spus Iulia Albu, lăsându-o fără cuvinte.

Pentru săritura sa, concurenta a primit notele 9, 6 și 9, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri