Căutare Live

Cu cine a plecat Ramona Olaru în vacanță, după ce s-au făcut speculații despre relația ei. Imagini din aeroport

Ramona Olaru a luat o pauză de la aglomerația din țară și a plecat într-o vacanță de-a dreptul excepțională, însă a surprins pe toată lumea când a dezvăluit cu cine a hotărât să plece.

Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase și admirate femeie din showbiz-ul românesc.

Instagram

Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase și admirate femeie din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a făcut remarcată prin aspectul sau fizic și felul carismatic, iar aparițiile sale din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" sunt mereu unele impecabile.

Blondina se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și cu un trup de invidiat. În ceea ce privește viața sa amoroasă, Ramona Olaru preferă să țină aceste informații delicate departe de ochii curioșilor, mai ales după ce ea și Cuza de la Noaptea Târziu au ales să meargă pe drumuri spearate.

Citește și: Lipsită de inhibiții, în lenjerie intimă, Ramona Olaru le arată fanilor ce face în bucătărie

În ultima perioadă s-au speculat foarte multe lucruri despre relația ei cu fostul iubit, însă asistenta TV nu a confirmat nimic. Mai mult decât atât, frumoasa blondină le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali cu cine a plecat în vacanța din Dubai.

Cu cine a plecat Ramona Olaru în vacanță

Se pare că frumoasa asistentă de la "Neazta cu Răzvan și Dani" a surprins pe toată lumea cu câteva InstaStory-uri din aeroport. Se pare că Ramona Olaru este pusă pe distracție și se simte de minune în compania colegilor ei, Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu și Bianca Nuțu, alături de care a ales să plece într-o vacanță senzațională.

De asemenea, glumele savuroase pe seama prezentatorului TV nu al lipsit din peisaj. Ramona Olaru a observat bagajul lui Dani Oțil și nu s-a putut abține: "De unde ai luat ăsta așa mic? Nu aveau mărimea ta?"

Răspunsul colegului ei nu s-a lăsat așteptat: "Ăsta e bagajul de tată. Sunt pregătit! Aici am loc pentru suzetă, aici cheile de la cărucior, încărcător baterie externă și telefon"

"E bine să ai un bărân cu tine în vacanță. E ok, avem cu cine să ne distrăm", a mai spus Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru, dezbrăcată în lenjerie. Fotografia care a stârnit imaginația fanilor

Se pare că cei trei au relație specială de prietenie și abia așteaptă să dea drumul la distracție pe nisipurile din Dubai.

Ramona Olaru și Cuza au făcut echipă la Neatza cu Răzvan și Dani

Toți știu de faptul că Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut o poveste de iubire care s-a destrămat într-un final, însă cei doi s-au decis să păstreze o relație bună, lucru evident din ultima lor întâlnire din cadrul emisiunii matinale Neatza cu Răzvan și Dani.

„Am format două echipe spontane și total aleatoriu. Echipa formată din Cuza și Ramona în stânga și echipa formată din Diana Munteanu și Nicolai Tand în dreapta”, a spus în glumă Florin Ristei, înainte de a da start jocului.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au primit provocarea din partea lui Florin Ristei de a juca împreună hochei cu scaunele, iar acest lucru le-a adus câștigul.

„Împreună cu el câștig. Am câștigat”, a spus Ramona Olaru, îmbrățișându-l pe colegul ei de echipă, semn că cei doi au păstrat o relație de prietenie, deși s-au iubit o perioadă lungă de timp și au împărțit cele mai frumoase momente împreună.

O puteți vedea pe Ramona Olaru de luni până vineri, de la 8:00, și duminică de la 10:00 la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Doliu la Hollywood. A murit Anne Douglas, mama vitregă a lui Michael Douglas... Cum arată Zac Efron după ce s-a lăsat pe mâna esteticianului și de ce se vehiculează că are “o față nouă”...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x