Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir

În a XII-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", concurenții au făcut spectacol cu tramsformările sale, însă Adriana Trandafir a ieșit cel mai mult în evidență.

Adriana Trandafir în culise Galerie
Concurenții au făcut spectacol cu tramsformările sale, însă Adriana Trandafir a ieșit cel mai mult în evidență | Antena 1

Cea de-a XII-a ediție a sezonului XVI-lea a fost una plinp de surprize și noi transformări. Încă de dimineață concurenții "Te cunosc de undeva!" au venit puși pe glume și pregătiți pentru Gala Pieselor de top.

În culise, Liviu Vârciu, Adriana Trandafir și Radu Ștefan Bănică s-au pregătit pentru o zi memorabilă. Deși erau extrem de somnoroși, cei trei au stat cuminți la machiaj și nu au interacționat prea mult.

Mirela Vaida, Ana Baniciu și Pepe au vorbit despre personajele pe care le au de interpretat, acestea fiind o adevărată provocare pentru ei, însă distracția a început atunci când concurenții au văzut-o pe Adriana Trandafir transformată în Viorica Rudăreasa.

Ce au spus concurenții despre tramsformarea Adrianei Trandafir

Actrița a atras atenția colegilor ei chair din culisele emisiunii. Aceasta o are de interpretat pe Viorica Rudăreasa, iar aspectul său fizic a devenit rapid unul la unu cu personajul său. Prima care a observat acest lucru a fost Cristina Vasiu, care a ținut să evidențieze faptul că Adriana Trandafir seamănă tare mult cu cea pe care trebuie să o interpreteze.

De asemenea, dinții săi au devenit rapid subiect de glume.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Momente din culisele Serii de dans de la Te cunosc de undeva! Ce discuții s-au purtat

"Nu mi-a venit să cred cât de bine i-au putut face dinții", a mărturisit Cristina Vasiu la cabina de machiaj.

"Nu o întrece nimeni pe doamna Trandafir azi.", a completat-o Ana Baniciu.

Chiar și colegul ei de echipă a ținut neapărat să facă câteva glume savuroase pe seama transformării sale. Romică Țociu și Adriana Trandafir au râs împreună de capodopera pe care au putut să o facă make-up ariștii.

"Adriana și Romică iau toți banii, la mine nu rămâne nimic oricum, 5 poate, nici măcar o mondeduță.", a mai adăugat Romică Țociu.

Se asemenea, transformarea nu a putut trece neobservată nici de Viorica Rudăreasa, care i-a oferit o replică de-a dreptul amuzantă Adrianei Trandafir.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Imagini din culise! Cum se înțeleg cu adevărat concurenții "Te cunosc de undeva!"

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în What's Up & Andra, au făcut un moment i... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat a XII-a ediție a sezonului 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x