Cu cine a sărbătorit Angelina Jolie ziua ei de naștere, după verdictul judecătorilor pe custodia copiilor. Actrița a cinat în oraș

Angelina Jolie a avut alături de ea, în ziua în care a împlinit 46 de ani, cele mai frumoase cadouri din viața ei: pe cei șase copii, care i-au făcut o surpriză de neuitat. Angelina Jolie a uitat, pentru o clipă, de verdictul judecătorului care a decis ca ea și Brad Pitt să aibă custodie comună asupra copiilor.

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani și a sărbătorit cu o cină în oraș alături de cei șase copii

Getty Images

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani pe 4 iunie 2021. Și nu putea să sărbătorească mai frumos această zi specială. Actrița i-a avut aproape pe toți cei șase copii, exact cum și-a dorit, în contextul în care un judecător american s-a pronunțat recent în favoarea custodiei comune asupra copiilor cu fostul său soț, Brad Pitt. Angelina Jolie ar fi dispusă să lupte însă până în pânzele albe ca să aibă custodie exclusivă.

Citește și: Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

Angelina Jolie i-a avut pe copii aproape, de ziua ei de naștere. „Au avut o zi extraordinară împreună", se arată într-un articol People. Ea și cei șase copii au luat cina la un restaurant din Los Angeles, acesta fiind darul lor pentru ea. Și, pentru că a fost într-adevăr un eveniment deosebit, Angelina Jolie a renunțat pentru câteva ore la ținutele ei sobre și a îmbrăcat o rochie galbenă, lejeră, și pantofi nude.

„S-au simțit foarte bine și înainte, acasă la ei, dar copiii au vrut să o surprindă cu o cină specială în oraș", a relatat o sursă pentru People.

Angelina Jolie a mai fost răsfățată de copiii ei și de Ziua Mamei. „Copiii mei sunt întotdeauna minunați când vine vorba de Ziua Mamei. Eu nu îmi fac niciun plan, nu mișc un deget, iar ei pun cap la cap o idee și reușesc să mă surprindă cu ceva", a povestit Angelina Jolie pentru Extra.

„Gândul că plănuiesc ceva împreună, se gândesc împreună la o surpriză, că își doresc să facă acest lucru și că este important pentru ei, gândul acesta mă face să plâng", a continuat actrița. „Ei fac întotdeauna glume pe seama mea, că plâng așa ușor, se amuză de cât de des îmi vine să plâng și cât de ușor... 'Opa, ia uite la ea, iar plânge!'", a mai spus Angelina Jolie.

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, cea mai recentă apariție în public. Cum a fost pozată tânăra de 15 ani

Angelina Jolie și Brad Pitt, războiul pe custodia copiilor continuă

Angelina Jolie a rămas „profund dezamăgită" după decizia pe care au luat-o judecătorii americani în procesul de divorț cu Brad Pitt, a scris Us Weekly. Atât ea, cât și fostul soț ceruseră custodie deplină a celor copiilor, conform presei americane, citată de AFP, însă un magistrat din California a decis în mai 2021 să îi acorde drepturi și lui Brad Pitt.

Angelina Jolie a atacat deja această decizie în instanță. Ea a sesizat autoritățile competente pentru a obţine demiterea judecătorului care a dat verdictul custodiei comune în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Ultimele știri