Culiță Sterp și Jador, scandal internațional! Piesa celor doi artișți a fost ștearsă de pe Youtube! |Video

Culiță Sterp și Jador sunt prinși într-un scandal internațional. Piesa celor doi artișți a fost ștearsă de pe Youtube.

Culita Srerp si Jador, scandal international

viva.ro

PIesa lui Culiță și Jador era împrumutată din creația unui artist originar din Albania, cu care Culiță Sterp și Jador au făcut o înțelegere, doar că, se pare că albanezul s-a răzgândit și a cerut ca melodia să fie ștearsă de pe contul de youtube a lui Culiță, și mai mult, a avut pretenția ca banii din drepturile de autor să meargă la el.

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier! Artistul a intrat cu mașina într-un copac!

"Eu vorbisem inițial cu băiatul acela albanez, am vorbit cu el pe Instagram, am conversațiile cu el și l-am întrebat dacă pot să fac un cover după piesa lui. Dar până la urmă nu a fost un cover pentru noi, ca am schimbat mult la piesă. Am pus altă tobă, am pus alt ritm. SEmăna undeva la 60-70% așa, Și el a spus ca e ok și ca nu e o problemă, pot să fac și ne înțelegem. Am făcut piesa, i-am cerut numărul de cont să-i pun banii, nu mi-a mai răspuns, nu mi-a mai spus nimic. Și după aceea am văzut ca mi-a dat raport," spune Culiță la Antena Stars.

Piesa s-ar fi bucurat de un succes răsunător pe Youtube și a obținut un număr impresionant de vizualizări.

Cum arată mama lui Jador ! Femeia care i-a dat viață nu este de acord cu decizia artistului |VIDEO

"Piesa a făcut 10 milioane de vizualizări în trei saptămâni. Îți dai seama ca a făcut niște bani piesa, si daca a vazut ca merge așa bine, mi-a dat raport la youtube, ca toți banii pe care îi produce piesa de acum să intre în contul lui. Am zis asta e, nu ma interesează., îmi scosesem toate cheltuielile, făcusem și bani in plus si am spus să fie așa. Important să fie piesa pe youtube și să asculte oamenii, a declarat Culiță Sterp la Antena Stars.

Doar ca artistul a simțit pe pielea lui ca socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Povestea cruntă din spatele succesului lui Jador! Cum a fost viața artistului înainte de a deveni celebru! "Eram un copil depravat!" |Video

"Și după patru zile am văzut ca mi-a dat să șteargă piesa de pe youtube. Și am vazut că s-a șters, desi eu le-am dat contra -notificare, iar acum aștept. Suntem într-un fel de proces cu ei. Și acum aștept răspuns de la ei, daca o sase pună din nou piesa pe Youtube.

Detalii jenante ies la iveală! Ce a făcut Jador de frică, după scandalul de la clubul din Mamaia! |VIDEO

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri