Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier! Artistul a intrat cu mașina într-un copac!

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier. Artistul a intrat cu mașina într-un copac, în apropiere de ferma familiie lui, în timp ce făcea offroad.

Culita STerp, implicat in accident rutier

cancan.ro

Mașina avariată a cântărețului a apărut pe internet, pe rețelele de socializare, iar admiratorii artistului s-au panicat imediat.

Este frumoasă, sexy, cu o carieră de succes, însă nu se simte împlinită! Ce neîmpliniri are Carmen de la Sălciua? |VIDEO

Fanii au crezut că artistul a pățit ceva, după cum arăta mașina, care era destul de avariată. Cel care i-a liniștit a fost chiar protagonistul accidentului, care a declarat, conform wowbiz.ro, că el este în regulă și nu a pățit nimic, doar masina fiind avariată.

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier! Artistul a intrat cu mașina într-un copac!

„Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez. Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult. Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre”, a spus Culiță Sterp, conform sursei precizate.

Răzvan Fodor a bifat o nouă realizare! Artistul a făcut aproape jumătate de milion!

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format un frumos cuplu, cei doi s-au iubit enorm și au trăit multe clipe minunate împreună. Mariajul lor s-a încheiat, însă, brusc. După un timp, s-au împăcat și au reluat povestea de iubire, pe care au păstrat-o ascunsă. Dar și de aceasta data se pare ca relația nu a funcționat.

Răsturnare surprinzătoare de situație! Ce spun martorii! Imagini cu Jador și Mario Fresh din mijlocul scandalului de pe litoral! | VIDEO

În prezent cei doi sunt în relații bune, de amiciție, conform unei declarații a artistului, dar este exclusă o noua împacare între ei.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri