Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Detalii jenante ies la iveală! Ce a făcut Jador de frică, după scandalul de la clubul din Mamaia! |VIDEO

Detalii jenante ies la iveală, după mega răfuiala de pe litoral, în care au fost implicaţi Jador şi Mario Fresh. Ce a făcut Jador de frică, după scandalul în care a fost implicat.

Detalii jenante ies la iveală! Ce a făcut Jador de frică, după scandalul de la clubul din Mamaia! |VIDEO

Detaliile jenante despre Mario Fresh și Jador au fost făcute chiar de doua prietene de-ale artiștilor.

Conform Antena Stars, artistul numărul 1 în trending a fugit să se ascundă în boscheţi, după bătaia din parcarea clubului.

Răsturnare surprinzătoare de situație! Ce spun martorii! Imagini cu Jador și Mario Fresh din mijlocul scandalului de pe litoral! | VIDEO

Conform declarațiilor celor doi artiști, conflictul ar fi pornit după ce ar fi refuzat să se pozeze alături de două tinere. Deranjate de refuzul lor, fetele s-ar fi întors la masa lor, unde se aflau mai mulți bărbați, însa după ce s-a terminat distracția, la ieșirea din club, după Jador ar fi venit și unul dintre bărbații care se aflau la masa fetelor.

S-a aflat motivul pentru care Mario Fresh și Jador au fost bătuti cu bestialitate la ieșirea dintr-un club din Mamaia! Primele declarații ale artiștilor, după nefericitul incident

Conform Antena Stars, de frică, Jador ar fi fugit și s-ar fi ascuns în boscheți, astfel că atunci când a ajuns la audieri artistul avea ciulini pe haine.

În același club s-a distrat si Adrian Minune, lucru demonstrat de postările unor martori prezenți in club, însă artistul nu a avut de a face cu acest conflict.

Keanu Reeves s-a scos la licitaţie! Care este prețul unei întâlniri cu marele actor! |VIDEO

În ceea ce privește ancheta, procurorii au cerut ca cei doi artiști împreună cu Alexia Eram și peroanele care au fost de față sau implicate în bătaia celor doi să fie din nou, chemați la audieri zilele următoare, pentru ca aceștia ar fi considerat ca artiștii au evitat sa dea anumikte detalii care ar putea să-i conduca pe anchetatori la depistarea agresorului.

Urmăriți mai multe detalii, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari