Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță. Un telefon i-a schimbat viața

Doinița Oancea, deși, astăzi este o actrița de succes, în adolescență se visa jurnalistă. Care este întâmplarea care i-a schimbat destinul.

Doinița Oancea se visa jurnalistă sau polițistă, dar ceva i-a schimbat total destinul.

Actrița din serialul ”Sacrificiul”, iubită acum de o mulțime de oameni, nu a visat de mică să ajungă o actriță.

În cadrul unei emisiuni TV, frumoasa vedeta a vorbit despre pasiunile și dorințele pe care le avea atunci când a trebuit să își aleagă un drum în viață, iar despre actorie nici nu se punea problema.

Cum arată mama Loredanei Groza. Artista s-a fotografiat alături de femeia care i-a dat viață și de frații acesteia. Ce mesaj emoționant le-a transmis vedeta unchilor ei

”Prima dată m-am gândit că aș vrea să devin avocat. După aceea am vrut să mă fac polițiștă, dar maică-mea a refuzat din prima această ideea. După care am zis că mă fac jurnalistă. Așa că prima dată am făcut Facultatea de Jurnalism și Filozofie, după care am urmat niște cursuri la Budapesta, iar după aceea am făcut un master în sociologie”, a spus Doinița Oancea.

Deși, a încercat mai multe în ceea ce privește viața profesională, pe vedetă nimic nu o atrăgea în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care se simțea extrem de debusolată.

”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a mai spus actrița.

Regina Rania a Iordaniei, supranumită și "regina fotomodel" a împlinit 50 de ani, dar arată ca la 25. Imagini cu cea mai influentă femeie din Orientul Mijlociu

Cum a devenit Doinița Oancea actriță

Nedumerirea ei cu privire la carieră a luat sfârșit atunci când Doinița Oancea a primit un telefon, care i-a schimbat complet destinul. Actrița este de părere că doar Dumnezeu i-a arătat acest drum.

”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a mai completat frumoasa vedetă, pentru emisiunea respectivă.

Recomandari