Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum a explicat Andreea Bălan fetițelor ei absența lui George Burcea: „Îmi dau lacrimile când spune că și-ar dori să vină măcar puțin”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri dureroase despre ce se întâmplă cu fetițele sale, după despărțirea de George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze

sursa foto: antenastars.ro

Într-un interviu acordat recent unei publicații, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că George Burcea este și va fi în continuare extrem de prezent în viața fetițelor sale.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRI DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA

În cadrul respectivului interviu, Andreea Bălan a dezvăluit faptul nu vrea ca fetele ei să cunoască iubitele lui George Burcea și nici ea nu dorește acest lucru, cel puțin pentru trei sau patru ani.

Mai mult decât atât, acesta a fost momentul în care frumoasa artistă a dezvăluit detalii de-a dreptul emoționante despre modul în care divorțul de George Burcea le afectează pe cele două fete ale sale.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

Cum a explicat Andreea Bălan fetițelor ei absența lui George Burcea: „Îmi dau lacrimile când spune că și-ar dori să vină măcar puțin”

George Burcea și Andreea Bălan, într-o poză de familie

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai dezvăluit Andreea Bălan, pentru cei de la viva.ro.

citește și: Andreea Bălan, condiție dură pentru George Burcea și iubitele sale! Ce regulă a impus: „Cel puțin trei-patru ani”

Recent a ieșit la iveală faptul că, deși este extrem de fermă cu ideea că nu se vor împăca niciodată, cântăreața are grijă ca fetele sale să petreacă din plin timp cu tatăl lor, fără să își dorească să rupă legătura cu cel care a făcut-o să sufere, lucru ce arată că este o fire puternică și o mamă ce pune mereu binele copiilor săi mai presus de orice.

„Trebuie să vină în weekend. Trebuie, cum să nu vină! A venit și întotdeauna o să vină. Nu e suficient doar în weekenduri, dar trebuie să vină. M-am săturat să tot vorbesc despre asta, din februarie de când ne-am despărțit. Suntem separați de patru luni și urmează să semnăm actele de divorț.Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fete, nu înseamnă că ne împăcăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Recomandari