Căutare Live

Cum a fost ajutată Iulia Vântur de către iubitul ei, Salman Khan. “El a crezut mai mult decât mine”

Iulia Vântur a precizat că partenerul ei de viață a ajutat-o să aibă o carieră muzicală de succes pentru că a crezut foarte mult în ea.

Iulia Vântur se bucură de sprijinul iubitului ei, Salman Khan

Instagram

Fosta prezentatoare de știri și gazdă a mai multor show-uri, Iulia Vântur, s-a mutat în India în urmă cu mai bine de zce ani unde și-a început o carieră muzicală.

Iulia Vântur, despre ajutorul dat de Salman Khan: "Când ești prezentat de cineva ca el, nu ai cum să dezamăgești"

Potrivit Libertatea, vedeta consideră că a fost privilegiată să fie sfătuită de un actor atât de mare și care are peste 30 de ani de experiență.

Ea a mai povestit că Salman Khan a fost cel care i-a prezentat oameni influenți iar ea a trebuit să fie la înălțime pentru a nu-l dezamăgi.

Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă, a precizat Iulia Vântur potrivit sursei citată.

Citește și: Iulia Vântur, aniversare în stil indian la 42 de ani. Cu cine a petrecut vedeta. Imagini rare alături de familia din India

Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood.

M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial.

Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie.

Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea, a spus Iulia Vântur, care a dezvăluit că Salman Khan îi este manager, dar și persoana în care are cea mai mare încredere și persoana care îi oferă mereu sfaturi.

Citește și:Imagine rară cu Andreea Raicu și Iulia Vântur. Care este motivul pentru care cele două s-au întâlnit: „Pregătește-te, mai vin!”

Cât despre partenerul ei de viață, care îi este și manager, vedeta are doar cuvinte de laudă, atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face.

Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou, a conchis Iulia Vântur despre partenerul ei de viață.

De ce Bianca Drăgușanu poartă mereu peruci. Perspectiva interesantă și sănătoasă din care vede lucrurile... Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 44 de ani. Prezentatoarea, imagini de colecție din vacanța petrecută cu fa...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x