Cum a fost surprins Bill Gates fără știrea fostei sale soții. Miliardarul a plecat de la muncă în timp ce era urmărit

Bill Gates și Melinda, soția sa, au anunțat pe 4 mai că divorțează, iar de atunci miliardul a fost prins pe picior greșit de mai multe ori de paparazzi.

În presă s-a zvonit că, deși e în proces de divorț, Bill Gates a fost surprins conducând o altă mașină de la locul său de muncă, aparent pentru a se întâlni cu alte femeie, potrivit Vanity Fair.

Profimedia

În presă s-a zvonit că, deși e în proces de divorț, Bill Gates a fost surprins conducând o altă mașină de la locul său de muncă, aparent pentru a se întâlni cu alte femeie, potrivit Vanity Fair.

Pentru a ajunge să facă toată aceste artificii fără știrea Melindei, se pare că Bill Gates a avut un plan bine stabilit. El conduce de regulă un Mercedes atunci când merge la sediul Microsoft, dar de această dată a fost surprins într-un Porsche maro pe care un asistent de-al său i l-a adus la muncă.

Cei din staff-ul lui au crezut că aceasta este strategia sa de a se întâlni cu alte femei, pentru a nu fi văzut conducând propria lui mașină la întâlniri.

“Cu toții am crezut că asta face el când se întâlnește cu alte femei”, a spus un angajat Microsoft despre șeful său.

Strategia folosită de Bill Gates pentru a ieși la întâlniri cu alte femei

Bill Gates, în vârstă de 65 ani, a decis să divorțeze de femeia cu care era căsătorit de mai bine de 27 de ani. Acest schimb de mașini la care a apelat magnatul ar fi un semn că încearcă să-și acopere urmele atunci când se întâlnește cu alte femei.

“Știm că mergea și la alte întâlniri decât la cele trecute pe calendarul său”, a mai declarat același angajat de-ai lui Bill Gates.

Citește și: Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Datorită averii fabuloase pe care o deține, Bill Gates este un mare colecționar de mașini și are o slăbiciune pentru brandul Porsche. De curând, miliardarul a achiziționat un nou Porsche Taycan, o mașină electrică. În trecut, deținătorul Microsoft a avut un Porsche 911 din 1979 și un Porsche 959 Sports.

Un alt angajat al Microsoft a declarat pentru Vanity Fair că acuzațiile sunt neîntemeiate și că Bill Gates este unul dintre cei mai bine organizați oameni, cu un program extrem de încărcat.

Bill Gates, urmărit de un detectiv?

Mai mult decât atât, două surse apropiate ale Melindei au declarat pentru aceeași publicație că cineva din cercul de prieteni al fostei soții lucrează cu o firmă privată de investigări pentru a aduce mai multe informații care vor ajuta la construirea cazului de divorț.

În același timp, un apropiat de-ai Melindei a negat toate aceste afirmații spunând că nu îl urmărește nimeni pe Bill Gates.

Citește și: Viața dublă a lui Bill Gates. Ce a acceptat Melinda înainte să divorțeze după 27 de ani de mariaj

Luna trecută, potrivit The New York Times, Bill Gates, tatăl a trei copii, a mai încercat în trecut să aibă întâlniri cu alte femei, deși era căsătorit. El chiar a trimis un e-mail unei angajate Microsoft pentru a o invita în oraș și a corespondat tot prin e-mail cu o altă angajată a Gates Foundation, având același scop.

În 2019, fiind acuzat că a mai încercat să iasă la întâlniri cu alte angajate, Bill Gates a renunțat la poziția sa din comitetul de directori atunci când a fost angajat un departament legal pentru a investiga situația.

De asemenea, mulți dintre angajații Microsoft au declarat că au fost obligați să semneze un acord prin care nu aveau voie să divulge strategiile de conducere ale lui Bill Gates, de vreme ce el avea niște practici mai puțin obișnuite.

Ultimele știri