Unde s-a mutat Bill Gates după divorțul de Melinda Gates. Vila de milioane de euro este ascunsă

Bill Gates și Melinda Gates au anunțat pe data de 3 mai 2021 că vor divorța după 27 de ani e căsnicie. Anunțul a fost făcut de cei doi în postări identice pe rețelele sociale, însă cei doi erau deja separați. Cum arată vila de 12,5 milioane de dolari în care miliardarul s-a mutat.

Bill Gates și Melinda Gates

Getty

Vestea divorțului a venit cu mult timp după ce Bill Gates se mutase deja din casa în care a locuit cu Melinda, soția lui. Potrivit Businessinsider, miliardarul știa că se va ajunge la asta, astfel că, de aproximativ trei luni, se mutase la un country clubul de lux.

„Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, locuiește într-o vilă de 12,5 milioane de dolari

Bill Gates a fost văzut de curând la complexul de lux din California, alături de fiica sa în vârstă de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean: „Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu Epstein”, a declarat sursa citată mai sus.

Vila cu șase dormitoare din cadrul The Vintage Club, din apropierea Indian Wells, are valoarea de 12,5 milioane de dolari și este cumva ascunsă de vegetația din jur.

Citește și: Ce avere vor împărți Bill și Melinda Gates la partaj. Cuplul divorțează după un mariaj de 27 de ani

La scurt timp după divorțul care a șocat întreaga lume au apărut informații care relevă faptul că Melinda Gates a încercat să pună capăt căsătoriei cu miliardarul încă din toamna anului 2019. Ce a aflat atunci soția despre el.

Melinda Gates a încercat să încheie mariajul cu Bill Gates în urmă cu trei ani. Deși o separare între cei doi părea, din exterior, de neconceput, divorțul se afla în lucru de mulți ani, încă de când Bill Gates a făcut un gest considerat reprobabil de soția sa. Melinda Gates ar fi purtat discuții cu avocații încă din luna octombrie a anului 2019, atunci când au apărut în public legăturile dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein, miliardarul condamnat pentru pedofilie, potrivit Daily Mail.

Citește și: Acordul la care Bill și Melinda Gates au ajuns înainte să se cunune. Are legătură cu Ann Wiblad, fosta iubită a miliardarului

Cel din urmă, Jeffrey Epstein, și-a pus capăt zilelor în vara anului 2019, în închisoare.

Melinda Gates nu a putut concepe că soțul său avea legătură cu un om condamnat pentru agresarea sexuală a minorilor, motiv pentru care a făcut demersurile legale încă de acum trei ani.

Chiar dacă cei doi nu a spus cu exactitate care este motivul separării, presa de peste ocean citează surse din interiorul fundației Bill & Melinda Gates care afirmă că soția sa era măcinată de furie și îngrijorare din cauza faptului că întâlnirile dintre soțul său și pedofilul Jeffrey au devenit publice.

Ultimele știri