Viața dublă a lui Bill Gates. Ce a acceptat Melinda înainte să divorțeze după 27 de ani de mariaj

Divorțul dintre Bill și Melinda Gates a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși dădeau impresia că sunt un cuplu fericit, cei doi au luat decizia să pună punct unui mariaj de 27 de ani.

Dincolo de frecventele vacanțe cu fosta lui iubită, Bill Gates ar fi încercat să cucerească două dintre angajatele sale în timp ce era căsătorit cu Melinda

Getty Images

Melinda Gates a fost cea care a depus actele de divorț, iar acum apar, rând pe rând, motivele care ar fi făcut-o să renunțe la căsnicia lor. Se pare că Bill Gates a avut mai multe aventuri de-a lungul celor peste trei decenii de conviețuire cu mama copiilor săi.

Dincolo de frecventele vacanțe cu fosta lui iubită, Daily Mail scrie că fondatorul Microsoft ar fi încercat să cucerească două dintre angajatele sale în timp ce era căsătorit cu Melinda Gates. De asemenea, numele lui a apărut într-un caz de hărțuire sexuală.

Prima tentativă ar fi avut loc în 2006, când afaceristul a participat la o prezentare făcută de una dintre colaboratoarele lui. ”Dacă un lucru te face să te simți inconfortabil, prefă-te că nu s-a întâmplat”, i-a scris Bill Gates femeii prin intermediul unui e-mail.

Citește și: Alex Rodriguez, Jeff Bezos și Bill Gates au găsit soluția. Cum se consolează miliardarii divorțați

Aceasta i-a ascultat sfatul și s-a prefăcut că angajatorul său nu a curtat-o. Câțiva ani mai târziu, bărbatul ar fi pus ochii pe una dintre angajatele Fundației Bill și Melinda Gates.

Cei doi se aflau într-o delegație în New York când miliardarul i-ar fi spus: ”Vreau să te văd. Vrei să iei cina cu mine?”. Femeia a declarat pentru Times că abordarea a făcut-o să se simtă inconfortabil, dar a râs.

Conform sursei citate, cele două angajate nu s-au așteptat să sufere repercusiuni profesionale pentru că au respins avansurilor lui Gates. Nu este clar dacă Melinda Gates, care l-a întâlnit pe Bill la Microsoft, la sfârșitul anilor 1980, era conștientă de faptele soțului ei.

Citește și: Unde s-a mutat Bill Gates după divorțul de Melinda Gates. Vila de milioane de euro este ascunsă

Bill Gates a păstrat legătura cu fosta iubită, Ann Winblad

Potrivit Time Magazine, Bill Gates a reușit să o convingă pe Melinda să-i permită lui și fostei iubite, Ann Winblad, să meargă într-o vacanță, o dată pe an.

Omul de afaceri și Ann au început să se întâlnească în 1984, după ce s-au întâlnit la o conferință. Ei s-au despărțit în 1987 și Bill Gates a cunoscut-o pe Melinda.

În ciuda faptului că relația lor luase sfârșit, Bill și Ann au continuat să țină legătura. Se pare că inclusiv când a cerut-o în căsătorie pe Melinda, bărbatul ar fi cerut aprobarea fostei iubite.

”Când m-am gândit să mă căsătoresc cu Melinda, am sunat-o pe Ann și i-am cerut aprobarea”, a afirmat Bill Gates.

Citește și: Melinda Gates ar fi consultat avocații pentru a divorța de Bill Gates încă din octombrie 2019. Ce a făcut atunci miliardarul

Cei doi au rămas neobișnuit de apropiați pe tot parcursul căsătoriei cu Melinda și se pare că, în fiecare primăvară, petreceau o săptămână la cabana lui Ann din Carolina de Nord. Totul se întâmpla, scrie publicația citată, cu aprobarea Melindei.

”Puteam juca putt-putt în timp ce discutam despre biotehnologie”, spunea în trecut Bill Gates despre relația cu Ann Winblad.

Ann a adăugat, potrivit sursei citate: ”Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine. Și ne minunăm de cum, ca doi tineri suprasolicitați, am început o mare aventură de la marginea unei industrii puțin cunoscute și am ajuns în centrul unui univers uimitor”.

Ultimele știri