Cum a încercat Loredana Groza să păcălească cenzura comunistă la 18 ani: „Aveam o fustă până în pământ și părul strâns”. VIDEO

Loredana Groza a postat pe contul său de Instagram un videoclip realizat la 18 ani, care a fost interzis de cenzorii comuniști, cu toate că în timp ce cânta vedeta purta o fustă până în pământ și părul strâns.

Loredana Groza a publicat o înregistrare cu ea, interzisă în perioada comunistă

Instagram

Loredana Groza a rememorat o întâmplare din 1988 când a încercat să apară pe postul singurei televiziuni de atunci, însă cenzorii comuniști au interzis-o.

Loredana Groza avea un stil rebel încă de la vârsta de 18 ani, iar acest aspect nu era agreat de cenzorii comuniști.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram înregistrarea piesei „Îți citesc în ochi”.

Loredana Groza, despre perioada comunistă: „Îmi puseseră deja eticheta de rebelă”

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzură comunistă cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română”, a scris Loredana Groza pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Vedeta a povestit că deși în videoclip apărea fără ruj sau haine care să lase pielea la vedere, cenzorii comuniști nu au acceptat difuzarea înregistrării.

„Drept urmare mi-am pus o fustă până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice... Cu tot efortul lui Tudor Vornicu filmarea n-a fost difuzată niciodată”, a scris diva pe contul său de Instagram.

Loredana a menționat că videoclipul a rămas în arhive și că a ieșit la iveală în urmă cu ceva timp: „Mai bine mai târziu decât niciodată”, a conchis diva.

În prezent Loredana Groza își încântă fanii cu apariții incendiare, lipsite de inhibiții sau de cenzură. Este cunoscută și apreciată în întreaga țară iar cel mai recent proiect al său este competiția X Factor.

Cele mai recente proiecte ale Loredanei Groza

În luna decembrie s-a terminat competiția X Factor, iar jurata a adus pe piață noi proiecte muzicale, alături de finalistul său, Adrian Petrache.

De Anul Nou Loredana și Andrian Petrache au lansat un nou duet împreună: What Are You Doing New Year’s Eve”, iar imediat după Finala X Factor 2020, cei doi au lansat piesa „Efemer”, pe care au interpretat-o în premieră pe scena competiției de la Antena1.

Citește și: Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

Piesa a fost foarte bine primită de fanii Loredanei:

„În sfârșit o piesă adevărată, care merită să ajungă acolo sus unde îi este locul." sau "Sunteți extraordinari împreună! Semănați atât de mult unul cu celălalt! Și inima vă bate la unison.... Pentru că muzica este viața voastră! O melodie nemuritoare, superba. Bravo,LOREDANA! Ai renăscut!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au rămas surprinși de gestul artistei și de talentul celor doi.

Adrian Petrache, despre Loredana: Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, divă

Adrian Petrache s-a declarat impresionat de devotamentul și implicarea Loredanei, mentorul său în competiția X Faxtor 2020. Adrian Petrache i-a mulțumit Loredanei pentru toate sfaturile și pentru că i-a fost și mentor și prieten.

„Evoluția mea în aceasta emisiune se datorează ție, pentru ca tu ești cea care a avut încredere în mine de la început pana la sfârșit. Chiar mai multă încredere decât aveam eu în mine! În audiții, când s-a anunțat că în sezonul 9 Lori se va ocupa de baieti… nu știam cum să reacționez pentru că nu îmi imaginam că ne vei acorda atâta atenție, implicare și mai ales sfaturi și nu doar muzicale.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

Ai făcut tot posibilul să fiu eu bine… Sa fiu mulțumit, liniștit și să îți dau ție toate gândurile și emoțiile rele, ca tu sa îmi dai înapoi încredere, lumină și poftă de cântat" exact așa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmpla nimic.

Sunt recunoscător și bucuros din tot sufletul meu că am avut șansa să te cunosc, să vorbim, să râdem, să îmi asculți și mie părerile și chiar sa le iei în considerare, SĂ FIM PRIETENI!

Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, divă”, a scris Adrian Petrache pe contul său de Instagram.

Ultimele știri