Antena Căutare

Loredana îl lansează în muzică pe Adrian Petrache, fost concurent X Factor. Cum interpretează cei doi piesa "Efemer"

Loredana și Adrian Petrache, fost concurent X Factor, au lansat melodia ”Efemer”. Detalii de la filmările clipului.

Loredana și Adrian Petrache Galerie
Loredana îl lansează în muzică pe Adrian Petrache, fost concurent X Factor. Cum interpretează cei doi piesa "Efemer"

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său.

X Factor unește destine și deschide porțile unei cariere strălucite. Loredana Groza nu a renunțat la colaborarea cu Adrian Petrache, chiar dacă X Factor s-a încheiat.

Loredana a fost impresionată de talentul lui Adrian încă de la audiții când a impresionat jurații X Factor cu naturalețea sa, dar și cu talentul său muzical. Adrian Petrache și-a demonstrat calitățile vocale, creând un moment extrem de plăcut și haios pe scenă.

Adrian Petrache a reușit să le capteze atenția membrilor juriului cu momentul său diferit, lucru care l-a adus până în finală.

Citește și: Mesajul publicat de Adrian Petrache pe internet după finala X Factor 2020 câștigată de Andrada Precup. Ce a scris tânărul

Acum, Adrian și Loredana continuă să facă pași în cariera muzicală și cei doi lansează la Neatza cu Răzvan și Dani piesa "Efemer". Cei doi au lucrat împreună la clipul melodiei, iar Adrian este în culmea fericirii având primul său single din carieră: "Este prima dată pentru mine. Cu Lori se întâmplă multe lucruri..", spune Adrian.

Finalistul X Factor, Adrian Petrache, show de neuitat

A avut un parcurs tumultos, dar Adrian nu s-a lăsat pradă încercărilor prin care a trecut pe parcursul emisiunii. Adrian a făcut față noilor provocări. Acesta a pornit cu stângul, dar a avut un moment de excepție, care a convins-o pe Loredana că el ar trebui să fie finalistul sezonului 9.

Loredana a fost mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, iar Adrian Petrache s-a potrivit de minune în echipa ei. Artista a mers în Bootcamp doar cu 3 concurenți, printre care și nepotul lui Florin Salam.

Citește și: Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache

Adrian Petrache a făcut spectacol în cadrul emisiunii "X Factor" cu vocea lui de aur. Acesta a impresionat publicul încă din audiții cu prestația lui, care a cucerit-o din prima pe Loredana.

Fostul concurent al emisiunii de talente a fost prima alegere a frumoasei artiste, care și-a dorit din tot sufletul să îl aibă în echipa ei. Nepotul lui Florin Salam a venit pe scenă în pași timizi, însă a făcut show cu o piesa de excepție, interpretată în stil original.

În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

Ramona Olaru, apariție răvășitoare la aniversarea Neatza cu Răzvan și Dani. Ce rochie amețitor de scurtă a purtat... Loredana a dezvăluit unde nu îi place să fie atinsă. Are o senzație extrem de neplăcută, masajul devine dificil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x