Soacra Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre momentul în care prezentatoarea TV nu putea avea copii. Ce a simțit în acele clipe

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și două ferițe împreună. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil. Mama lui Tavi dezvăluie cum a fost momentul când cei doi nu puteau avea copii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Instagram/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 41 de ani, și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Celor doi soți nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența dintre ei este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, de la Antena Stars, mama lui Tavi a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea tv nu putea avea copii.

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, mărturisiri despre relația pe care o are prezentatoarea TV cu Tavi Clonda. Ce se întâmplă în casa lor

Ce spune mama lui Tavi despre momentul când Gabriela Cristea nu putea avea copii

Gabriela și Tavi formează o familie de mult timp și se mândresc cu ceea ce au reușit să clădească. Cei doi se bucură de fiicele lor Victoria și Iris, iar mama lui Tavi este cea care le dă o mână de ajutor ori de câte ori este necesar.

Întrebată de reporter la emisiunea de la Antena Stars dacă s-a temut că Tavi s-ar putea să nu aibă copii din cauza faptului că Gabriela nu putea rămâne însărcinată, mama artistului a spus: "Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea.

Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon. Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține", spune mama lui Tavi.

Citește și: Gabriela Cristea preia frâiele unei alte emisiuni de succes

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, aceasta povestea în urmă cu doi ani în cadrul unui interviu despre trauma prin care a trecut în încercarea de a deveni mamă:

„La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie… Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune. În luna februarie îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează.

A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor. Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta!

Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă.

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa”, a spus Gabriela Cristea.

Ultimele știri