Cum arată abdomenul Addei, după ce a slăbit considerabil: "Ce corp". Fanii au fost foarte surprinși

Adda a slăbit considerabil și nu ezită să își afișeze corpul de invidiat pe rețelele sociale, iar recent abdomenul artistei a atras toate privirile fanilor.

Adda a slăbit considerabil și nu ezită să își afișeze corpul de invidiat pe rețelele sociale

Instagram

Adda surprinde prietenii virtuali cu look-ul său spectaculos, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus. Artista a ținut o dietă foarte sănătoasă, iar rezultatele nu au încetat să apară, drept dovadă stau postările ei de pe rețelele sociale.

Vedeta se simte extrem de bine în pielea ei. Deși a trecut prin momente dificile din cauza afecțiunii de care suferă, cântăreața este foarte mulțumită de modul în care arată acum, iar una dintre postările sale cu abdomenul a atras toată atenția.

Cum arată abdomenul Addei, după ce a slăbit

Recent, Adda a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine care a lăsat internauții cu gura căscată. Artista s-a fotografiat într-o bustieră albă care i-a scos în evidență abdomenul plat și talia de invidiat.

Citește și: Adda face noi dezvăluiri despre efectele dietei sale. Cu ce "problemă" se confruntă vedeta

După ce a ținut o dietă sănătoasă, fosta concurentă "Te cunosc de undeva!" și "Asia Express" se laudă cu un aspect fizic impecabil, iar acest lucru nu a putut trece neobservat de către cei 757 de urmăritori.

Printre cei care i-au comentat la postare s-a numărat și Cătălin Rizea, soțul ei: "Te iubesc! ❤️"

Mai mult decât atât, postare a strâns peste 10 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea celor care o apreciază.

"Ce corp....❤️👏 Felicitări, Adda!", "Anul ăsta vrem multe poze cu corpuuul acesta 😍😍😍😍😍" sau "Doamne, ești foarte frumoasă ❤️❤️❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

ADDA a recunoscut că suferă de o afecțiune greu de tratat

Artista a dezvăluit afecțiunea de care suferă printr-o poză pe Instagram, unde apare cu spatele gol și cu urme roșiatice pe piele. Artista a mărturisit în descrierea imaginii că suferă de Dermografism.

Citește și: Adda, fotografie pe patul de spital, la doar câteva săptămâni după ce anunța că are Dermografism. Cum se simte artista

4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Trebuie să ai mereu grija sa porți haine moi și largi, sa nu te lovesti, sa nu te zgarii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv iti apar desene pe piele. Uneori apar și cand nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceeași barcă cu mine, hai sa ne iubim fiecare detaliu de pe piele, sa fim asumați și să nu ne mai ascundem. Sa vedem partea buna - corpul nostru arată ca o opera de arta!​” a început ADDA mesajul emoționant despre afecțiunea de care suferă.

Ultimele știri