Prima poză cu Meghan Markle la scurt timp după moartea Prințului Philip. Ce au observat jurnaliștii

Soția Prințului Harry a fost surprinsă de paparazzi ieșind cu fiul său, pentru prima dată după înmormântarea Prințului Philip.

Soția Prințului Harry a fost surprinsă de paparazzi ieșind cu fiul său, pentru prima dată după înmormântarea Prințului Philip.

profimedia

Ducesa de Sussex a fost fotografiată ținându-l în brațe pe micuțul Archie, care era foarte vesel și avea un rucsac în spate.

Cum a fost surprinsă Meghan Markle

Meghan purta o pereche de blugi, saboți deschiși la culoare, o bluză neagră mulată, care îi scotea în evidență burtica de gravidă și un trench de culoare maro. De asemenea, Meghan a purtat o mască de protecție neagră.

Aceasta este prima ieșire a lui Meghan de când s-a întors Prințul Harry din Londra, de la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, funeralii la care ducesa de Sussex nu a participat. Harry s-a întors la Los Angeles chiar cu o zi înainte ca Regina Elisabeta să-și sărbătorească cea de-a 95-a aniversare.

Citește și: Unde a fost fotografiat Prințul Harry în ziua în care Regina Elisabeta a II-a împlinește 95 de ani. Are legătură cu Meghan Markle

Deși s-a scris că acesta a purtat o discuție cu tatăl și fratele său, Prințul William și Prințul Charles, se pare că ruptura dintre ei nu este încă complet remediată. Kate Middleton este cea care a încercat împăcarea celor doi frați.

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, nu a fost la înmormântarea Prințului Philip la recomandarea medicului ei. Cu toate acestea, ea a ținut neapărat să îl omagieze, trimițând flori și un mesaj pentru regină.

Mesajul transmis de Regina Elisabeta a II-a de ziua ei

După funerariile regale, Regina Elisabeta a ținut să le mulțumească pentru mesaje tuturor celor care și-au exprimat regretul și au dorit să îl omagieze pe Prințul Philip.

Citește și: Cum a fost surprinsă Regina Elisabeta de ziua ei, cea mai tristă din ultimii 70 de ani. Ce a făcut Majestatea sa

“Cu ocazia zilei mele de naștere, am primit multe mesaje de felicitare, pe care le apreciez foarte mult. Ca familie, traversăm acum o perioadă de tristețe profundă, dar mesajele ne-au consolat pe toți, la fel ca omagiul adus soțului meu prin mesaje de către cei din Marea Britanie și de peste tot din lume. Eu și familia mea vă mulțumim pentru tot suportul și bunătatea de care ați dat dovadă în ultimele zile”, a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Gestul lui Meghan Markle la înmormântarea Prințului Philip

Ea împreuna cu Prințul Harry i-au lăsat Prințului Philip la mormânt o coronană fastuoas, însă Meghan a insistat să trimită și o amintire din partea ei.

Meghan Markle i-a lăsat Ducelui de Edinburgh o amintire scrisă de mână, mai exact o scrisoare privată. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a cerut să fie lăsată o scrisoare din partea ei alături de o coroană de flori pe care ea și Harry i-au oferit-o drept tribut, cuplul selectând manual flori în onoarea Prințului Philip, potrivit The Sun.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri