Căutare Live

Cum arată acum Christina Applegate, actrița din serialul "Familia Bundy". Blondina are 50 ani

Celebră actriță Christina Applegate, care a jucat rolul lui Kelly în serialul Familia Bundy, are acum 50 ani, dar pare că nu s-a schimbat aproape deloc. Frumoasa actriță și-a păstrat trăsăturile deosebite.

Celebră actriță Christina Applegate, care a jucat rolul lui Kelly în serialul Familia Bundy, are acum 50 ani, dar pare că nu s-a schimbat aproape deloc. Frumoasa actriță și-a păstrat trăsăturile deosebite.

Profimedia

Christina Applegate are o carieră de succes, iar unul dintre rolurile care au făcut-o faimoasă este cel din serialul Familia Bundy. Chiar dacă în acel serial rolul ei era de adolescentă rebelă, restul rolurilor ei de-a lungul carierei au demonstrat că ea e extrem de talentată.

Cum arată acum Christina Applegate, la vârsta de 50 ani

Christina a jucat în toate cele 11 sezoane din serialul Familia Bundy, între 1987 și 1997. După succesul înregistrat în tinerețe, Christina Applegate a ajuns să joace în numeroase alte seriale de succes, precum Samantha Who, Up All Night, Dead to Me, iar în materie de filme s-a făcut remarcată în The Sweetest Thing, Anchorman și Bad Moms.

Citește și: A marcat o generație în rolul lui Kelly din Familia Bundy. Cum arată acum actrița Christina Applegate

De asemenea, actrița a jucat și în piese de teatru. În 2005 a primit o nominalizare pentru Premiile Tony pentru rolul ei din musicalul Sweet Charity.

Pe plan personal, Christina Applegate a avut o viață înfloritoare. În 2013, ea s-a căsătorit cu Maryton LeNoble, cel de-al doilea soț ai ei, care îi este alături și în prezent. Cei doi au împreună o fiică pe nume Sadie, în vârstă de 11 ani.

Într-un interviu din 2018, Christina a povestit pentru publicația People că se așteaptă ca micuța ei să vrea să îi calce pe urme și în acest caz știe exact ce sfaturi să îi dea.

“Am o regulă strictă pentru ea conform căreia ea poate studia actoria până la vârsta de 18 ani și apoi dacă își dorește să fie actriță, atunci va avea dreptul să ia o decizie”, a povestit actrița în vârstă de 50 ani.

Problemele de sănătate grave cu care se confruntă actrița

La vârsta de 36 ani, în 2008, actrița a povestit că a avut nevoie de o mastectomie dublă în urma diagnosticului de cancer la sân. Christina a vorbit de mai multe ori despre lupta ei împotriva cancerului și problemele de sănătate care au survenit în urma diagnosticului.

Citește și: Christina Applegate, "Kelly" din serialul "Familia Bundy", a primit iar un diagnostic dur. În 2008, ea a fost operată de cancer

După ce a primit diagnosticul crunt, celebra actriță a decis să se opereze pentru a-I fi scoase ovarele. În acest caz, ea s-a gândit că poate preveni răspândirea cancerului, știind deja că are mutația BRCA1.

În 2018, frumoasa actriță a încurajat femeile de pretutindeni să își facă mai des analize pentru a preveni un potențial risc de a dezvolta cancer. Din nefericire, în 2021, actrița a mai primit o lovitură grea după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

“Cu câteva luni în urmă am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am primit sprijinul celor dragi și am aflat despre mai multe astfel de cazuri. A fost un parcurs greu, dar așa cum știm cu toții, viața merge înainte”, a povestit actrița într-o postare pe Twitter.

La vârsta de 50 ani, actrița continuă să să gândească pozitiv și să se bucure de familia extraordinară pe care o are.

Ce relație are acum Antonia cu fostul său soț. Cum se înțelege artista cu Vincenzo Castellano: „Ne dorim amândoi...”... De ce afecțiune suferă Prințul Charles. Fiul Reginei Elisabeta are mereu mâinile umflate și roșii...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x