Cum arată burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu. Frumoasa soție a lui Dani Oțil arată extraordinar

Gabriela Prisăcariu Oțil, soția lui Dani Oțil, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Stories o fotografie în care se vede cât i-a crescut burtica de gravidă.

Gabriela Prisăcariu Oțil, soția lui Dani Oțil, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Stories o fotografie în care se vede cât i-a crescut burtica de gravidă.

Instagram

Frumoasa blondină e în al doilea trimestru de sarcină și se bucură de această perioadă pentru că în scurt timp va deveni mămică. Ea și Dani au anunțat la sfârșitul lunii martie că vor deveni părinți pentru prima dată.

Cum arată acum burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu Oțil

Când cei doi au plecat în vacanță în Dubai în aprilie, frumosul cuplu a anunțat că vor avea un băiețel. Gabriela e acum în al doilea trimestru de sarcină, iar burtica ei crește văzând cu ochii.

Ce pofte are Gabriela în sarcină

De curând, Gabriela Prisăcariu le-a arătat urmăritoritorilor ei de pe Instagram una dintre cele mai mari pofte ale sale din timpul sarcinii, iar mesajul său a fost unul de-a dreptul adorabil. Salata de roșii cu pâine a devenit plăcerea sa nevinovată din această perioadă frumoasă a vieții sale.

Citește și: Video-ul la care Gabriela Prisăcariu a reacționat neașteptat. “Și în câte săptămâni sunt eu?”

"Bine că nu îmi cere caviar", a scris frumosul model pe fotografie, vizibil amuzată, dar bucuroasă pentru fiecare experiență pe care o trăiește acum.

Cu ce schimbări se confruntă tânărul model în timpul sarcinii

Gabriela Prisăcariu, modelul cu un fizic de invidiat, trece prin numeroase schimbări datorate sarcinii. Iubita lui Dani Oțil, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, este acum în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Chiar dacă de-a lungul timpului multă lume a întrebat-o ce va face când va deveni mamă pentru că va trece prin numeroase transformări și va lua în greutate, Gabriela spune că nu o interesează câte kilograme va acumula, atâta timp cât sarcina va decurge bine.

Frumoasa blondină a mai adăugat că știe că își va recăpăta corpul suplu după naștere și ceea ce o preocupă acum este sănătatea ei și a bebelușului. Deși nu a dezvăluit încă sexul copilului, Gabriela a povestit despre stările prin care trece.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, cu burtica de graviduță la vedere. Cât de mult a evoluat sarcina sa

Faptul că este însărcinată o face să vrea să mănânce încontinuu și nu se mulțumește doar cu câteva gustări. Modelul spune că vrea mereu să mănânce mâncare consistentă, cum ar fi tocănițe sau ciorbițe. Viitoarea mămică încearcă să mănânce cât mai sănătos, spre binele bebelușului.

De asemenea, iubita lui Dani Oțil a mai dezvăluit că nu are voie să facă niciun fel de sport sau efort fizic, de vreme ce așa i-a recomandat medicul. Deși e dezamăgită de faptul că nu poate face sport, Gabriela spune că va respecta tot ce i-a recomandat medicul.

Gabriela le-a povestit prietenilor săi de pe Instagram că s-a trezit de dimineață cu buza de sus umflată, iar diferența față de buza de jos era vizibilă.

Viitoarea mămică povestește că aceasta este una dintre schimbările prin care trece de când este însărcinată, dar indiferent de modificările care apar în corpul ei, ea alege să se bucure de toate.

Faptul că avea doar buza de sus umflată o amuza foarte tare pe Gabriela care a spus că nu știe ce să facă să aibă și buza de jos la fel de plină. "Așa m-am trezit, cu buza de sus umflată", spunea blondina pe Insta Stories.

Ultimele știri