Cum arată corpul Nataliei Mateuț într-o pereche de bikini minusculi. În ce ipostaze provocatoare s-a lăsat fotografiată

Natalia Mateuț a atras atenția prietenilor virtuali cu o pereche de bikini minusculi, care i-au lăsat la vedere corpul perfect.

Natalia Mateuț a atras atenția prietenilor virtuali cu o pereche de bikini minusculi, care i-au lăsat la vedere corpul perfect.

Instagram

Natalia Mateuț face furori cu aparițiile ei de pe micile ecrane ale telespectatorilor, cât și cu cele de pe retelele sociale. Aceasta s-a făcut rapid remarcată prin aspectul său fizic și felul carismatic.

Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața ei, printre care se numără și vacanța exotică din Zanzibar. De asemenea, Natalia Mateuț a pus publicul masculin pe jar cu un costum de bani extrem de provocator.

Cum arată Natalia Mateuț într-un bikini incendiar

De curând, prezentatorea de la Antena Stars a decis să se relaxeze într-o vacanță meritată, însă nu a uitat să își încânte cei 103 mii de urmăritori de pe Instagram cu cele mai incendiare ipostaze.

Citește și: Tzanca Uraganu i-a furat un sărut în direct Nataliei Mateuț, prezentatoarea TV. Camerele au surprins totul | Video

Focoasa șatenă s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie cu imprimeu de leopard, însă corpul său perfect într-un bikini minuscul a atras toată atenția internauților. Un lucru este evident, Natalia Mateuț este posesoarea unui trup de invidiat și nu ezită să își afișeze formele apetisante în mediul online.

Postarea a strâns rapid mai bine de 2 mii de aprecieri și foarte multe comentarii. Se pare că prezentatoarea TV a făcut spectacol cu formele sale de invidiat și pe plajă, unde localnicii au rămas impresionați de modul n care arată.

Mai mult decât atât, costumul de baie i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Vedeta a asortat cu ținuta o pălărie și câteva bijuterii, care s-au potrivit de minune și i-au pus într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Natalia Mateuț se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată cea mai importantă persoană din viața prezentatoarei TV

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie superbă.

"Ai un corp numărul 1 🔥❤️❤️❤️" sau" Ești cea mai frumoasa și sexi femeie. Ai un corp minunat🔥🔥", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Se pare că vacanța a fost una de-a dreptul spectaculoasă și pe gustul Nataliei Mateuț, lucru evident din postările sale.

La cei 31 de ani, Natalia Mateuț este adepta celor mai provocatoare piese vestimentare, dar și a celor mai incendiare shooting-uri foto.

Ultimele știri