Natalia Mateuț se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată cea mai importantă persoană din viața prezentatoarei TV

Natalia Mateuț este de o frumusețe răpitoare, însă foarte puțini i-au văzut mama până acum, care este la fel de superbă.

Natalia Mateuț este de o frumusețe răpitoare, însă foarte puțini i-au văzut mama până acum

Instagram

Natalia Mateuț este una dintre cele mai frumoase și cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară, însă foarte puțini știu că trăsăturile superbe le-a moștenit de la mama sa, Mădălina Mateuț, cu care seamănă izbitor.

Vedeta de la Antena Stars preferă să își țină viața personală și familia departe de lumina reflectoarelor, iar activitatea sa în mediul online nu este una foarte activă, însă nu ezită să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Aceasta publică pe rețelele sociale imagini alături de sora sa, Alexandra Mateuț, însă de data aceasta a decis să își prezinte și mama, care este superbă.

Frumoasa prezentatoare face furori cu aparițiile sale televizate, unde alege să îmbrace cele mai provocatoare ținute ce îi scot în evidență atuurile fizice, în special spectaculoasele trăsături ale feței.

Cum arată mama lui Natalia Mateuț

De curând, Natalia Mateuț a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine de-a dreptul surprinzătoare alături de cele două ființe importante din viața sa, mama și sora ei. Imaginea a uimit pe toată lumea, iar cei 102.000 de urmăritori nu au putut face diferența dintre ele.

Cu ocazia zilei de 8 martie, frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars i-a urat mamei sale cele mai frumoase cuvinte, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor. Mădălina Mateuț este extrem de frumoasă și foarte tânără, drept dovadă stă imaginea pe care a publicat-o fiica sa pe rețele sociale.

Citește și: Toată lumea o cunoaște pe Natalia Mateuț, însă foarte puțini i-au văzut sora. Cum arată Alexandra Mateuț

"La mulți ani, mamă bună și frumoasă❤️La mulți ani tuturor mamelor, femeilor, iubitelor❤️❤️❤️Să vă fie viața și sufletul o primăvară❤️❤️❤️ #noi3#iubirenecondiționată❤️💎👑", a scris frumoasa prezentatoare la descrierea imaginii.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 2.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor care o apreciază.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare au început să apară imediat. Aceștia au rămas surprinși de frumusețea celei care a crescut-o pe frumoasa prezentatoare și i-au transmis cele mai frumoase cuvinte.

Citește și: Natalia Mateuț petrecere sarbatorile în costum de baie, în Dubai. Imagini fierbinți cu prezentatoarea Antena Stars

"Știam că sunteți doar două surori😂arată senzațional mama😍" sau "La mulți ani fetelor! Parcă ați fi 3 surori, nu mamă și fetele ei!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază pe Natalia Mateuț pentru modul în care arată și pentru farmecul său.

Ultimele știri