Cum arăta Dan Negru la primul său Revelion. Mesajul emoționant publicat de prezentator despre imaginea realizată la 4 dimineața

Dan Negru a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România și a găzduit emisiunea de Revelion de peste două decenii, una dintre cele mai longevive cariere în TV din țara noastră.

Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, va fi cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România

Antena 1

Supranumit și “regele audiențelor”, Dan Negru a încântat publicul din România timp de peste 20 de ani cu emisiunea sa de Revelion de la Antena 1.

Mesaje şi urări de Revelion pentru oamenii dragi

În 2020, prezentatorul se pregătește să o găzduiască pentru a 21-a oară, ocazie cu care a dezvăluit și o imagine de la primul său Revelion televizat, alături de un mesaj emoționant în care a explicat cum a apărut această imagine.

Imaginea cu Dan Negru la primul său Revelion a fost surprinsă la 4 dimineața

Deși Dan Negru nu dezvăluie foarte des detalii din viața sa personală, înainte de a prezenta Revelionul la Antena 1 pentru a 21-a oară, a împărtășit cu fanii săi un moment important din cariera sa.

Vedeta a publicat pe Instagram o imagine veche, de la începutul carierei sale, spre încântarea celor zeci de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

În imagine, prezentatorul e îmbrăcat într-un costum negru, cu o ghirlandă de Crăciun în jurul gâtului, și un brad decorat în spate.

Fanii au apreciat nu doar imaginea, ci și mesajul emoționant publicat de Dan Negru alături de ea, plus povestea din spatele pozei.

“Asta e o fotografie de la primul meu revelion,” a scris Dan Negru pe Instagram. “Era live și pe la 4 dimineața mi-am dat seama că n-am nicio amintire-foto și l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză.”

“Telefoanele n-aveau camere foto și aveam un aparat cu film cu care puteai să faci un număr limitat de fotografii.”

“Gil mi-a luat aparatul foto și a intrat pe scenă cu pasul lui de uriaș, s-a așezat liniștit în fața camerelor tv, acoperindu-le spre disperarea celor din regie și a început să facă poze. Vreun minut la televizor în direct s-a văzut doar spatele lui Gil,” a continuat el.

“'Las' bătrâne, să ai și tu o amintire de aici,' mi-a spus. De la Revelionul pe care-l prezint mâine a 21-a oară am 1264 de fotografii. Dar încă o am pe aia făcută de Gil Dobrică,” a încheiat el.

Ce vedete petrec la Antena 1, de Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1.

Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, va fi cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Printre vedetele care vor face parte din emisiunea eveniment a anului se numără Vlăduţa Lupău, aflată pentru prima oară la Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1, Dorian Popa, Jador, Ruby și multe alte staruri îndrăgite din România.

Elena Merişoreanu, care se va afla și în cadrul Revelionul Starurilor 2021, a fost alături de Dan Negru și la prima ediție a Revelionului prezentat de acesta la Antena 1.

12 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri