Dan Negru, dezvăluiri despre familie: „Acasă sunt asistenta TV, cea care îi ține trena prezentatorului”

Dan Negru este discret în ceea ce privește viața de familie. Totuși, „regele audiențelor” a făcut câteva dezvăluiri despre soție și copii. Dan Negru spune că la TV el este prezentatorul, însă acasă soția ocupă acest rol.

Dan Negru a făcut dezvăluiri despre cum este el ca tată și ca soț

A1.ro

Într-un interviu pentru Viva, Dan Negru a făcut dezvăluri despre cum este el ca soț și tată. „Regele audiențelor” a mărturisit că acasă prezentatorul este soția, în timp ce el este asistenta TV, iar ca tată este permisiv.

Dan Negru a mărturisit că cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o soției sale Codruța a cuprins 2 cuvinte: Dara și Bogdan, copiii lor.

Dan Negru a obișnuit întotdeauna să fie discret în ceea ce privește viața de familie, nevrând să o expună pe Codruța, soția sa, lumii publice.

Chiar și nunta lui Dan Negru cu medicul stomatolog a fost una restrânsă, a dezvăluit prezentatorul TV.

Cum a fost nunta lui Dan Negru cu Codruța: „Cred că am pierdut atunci un apartament”

„Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia. Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa”, a dezvăluit Dan Negru.

Dezvăluirile lui Dan Negru au făcut și subiectul de discuție unei rubrici din emisiunea Star Matinal, unde Dima și Amalia Bellantoni au lăudat echilibrul lui Dan Negru, acesta reușind să împace perfect și viața de vedetă și pe cea de tată.

CItește și: Pe Dan Negru îl știe toată lumea. Cum arată soția sa Codruța și copii lor, Dara și Bogdan

Dan Negru a mărturisit că acasă nu este la fel de volubil ca la televizor:

„Nu vorbesc nici mult, nici tare. Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului”, a mărturisit Dan Negru.

Întrebat de Viva dacă este un tată permisiv sau sever, Dan Negru a mărturisit că este partenerul de joacă al copiilor săi, iar de severitate speră că nu va avea nevoie niciodată.

Cum este Dan Negru ca tată: „Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca”

„Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie”.

Citește și: Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo

Dara și Bogdan, copiii lui Dan Negru, nu sunt mari consumatori de televiziune, însă îl privesc pe tatăl său și sunt un barometru al plictiselii:

„Nu sunt mari consumatori de TV, se mai uită la emisiunile mele şi sunt un bun barometru, pentru că îmi dau seama când se plictisesc. Pentru ei sunt „tati şi atât. În rest, telefonul meu e plin de oameni care uită de mine în pauzele în care nu apar la TV şi îşi amintesc brusc de mine atunci când mă revăd pe ecrane”, a mărturisit Dan Negru.

Citește și: Imagini cu Dan Negru tânăr. Cum arăta la primele apariții TV

Dan Negru s-a născut în 1971, la Tmișoara, și a absolvit „Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalsim. Printre cele mai cunpscute emisiuni pe care le-a prezentat Dan Negru se numără: „Next Star”, „Ghicește vârsta”, „Te pui cu blondele”, „Vrei să fii milionar”, „Plasa de stele”, sau „Ciao Darwin”.

Citește și: Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună

De asemenea, Dan Negru este celebru pentru emisiunile speciale de Revelion pe care le realizează la Antena1.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri