Căutare Live

Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru! Ce vedete petrec la Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România. Încă de la primele ore ale dimineţii de 31 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu momente inedite din programul de Revelion.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

Un moment despre care s-a vorbit mult în timpul filmărilor a fost generat de Vlăduţa Lupău, aflată pentru prima oară la Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1.

Ce se întâmplă la Revelionul Starurilor 2021, de la Antena 1

Atât pe scenă, cât şi în culise, tânăra artistă a atras cele mai multe priviri şi apropo-uri. Dorian Popa şi Jador s-au întrecut în complimente şi la un moment dat au pus chiar şi un pariu – cine ghiceşte prima mască o va convinge pe Vlăduţa să se dezbrace de costumul popular. Nu a fost nevoie, pentru că artista a dispărut brusc din platou şi a revenit într-o rochie foarte sexy, care a încins şi mai mult spiritele în platou.

Descoperă mai multe imagini de la Revelionul Starurilor 2021 în GALERIA FOTO de mai sus!

La Revelionul cu numărul 21 prezentat la Antena 1, Dan Negru a avut alături un invitat special, de care îl leagă multe amintiri frumoase. Elena Merişoreanu a fost prezentă şi la primul Revelion prezentat de acesta la Antena 1, aşa că artista a acceptat cu multă bucurie invitaţia.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Decana de vârstă a încercat să tragă cu ochiul prin culise pentru a afla de la echipă cine se ascunde în spatele unor măşti, dar secretele au fost bine păzite.

citește și: Imagini exclusive de la filmările de Revelion cu Dan Negru. Primele poze de la Revelionul Starurilor 2021

O altă vedetă care a făcut deja o tradiţie din participarea la Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 este Ruby. Deşi a primit mai multe invitaţii, artista le-a refuzat pe toate pentru a participa la Revelionul Starurilor 2021. Tot ea a generat şi un mic moment tensionat pe platoul de filmare, atunci când echipa a insistat să cânte Stinge lumina.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Ruby susţine că nu mai poate scăpa de piesa care a făcut-o celebră şi a făcut tot posibilul să nu o cânte în noaptea dintre ani. Dacă a reuşit sau nu, telespectatorii vor afla la Revelionul Starurilor 2021.

citește și: Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo

12 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1. Cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România va aduce în faţa telespectatorilor 12 măşti în spatele cărora se vor afla celebrităţi din diverse domenii şi pe care vor trebui să le gicească vedetele aflate în platou.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

AntenaPlay le oferă abonaţilor Revelion la alegere... Dan Negru #deMascăDistracția la Revelionul Starurilor 2021. „Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x