Cum arată Dani Oțil cu ochelari de vedere! Reacția fanilor a fost pe măsură: „Zici că ești Cornel Palade”

Dani Oțil și-a surprins recent fanii cu un look ieșit din comun. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a dezvăluit tuturor cum arată cu ochelari!

Dani Oțil a arătat fanilor cum îi stă cu ochelari de vedere (sursa foto: Instagram)

Simpaticul matinal a decis să iasă puțin din cotidian și să arate fanilor emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” cum arată el, cu ochelari, ghiul, lanțuri, brățări multe și atitudine de star de Hollywood.

Cum arată Dani Oțil de la Neatza cu ochelari

Poza a fost publicată pe pagina sa oficială de Instagram și Dani Oțil a reușit astfel să facă senzație!

„Lucrez la noua mea imagine...Ghiulul e un nou must... Mai vechi. Avea si tata 🤗🤣”, a scris acesta în dreptul fotografiei în care apare purtând ochelari.

citește și: Dani Oțil, primele detalii despre nuntă! Răzvan Simion nu va fi nașul! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

Fanii au fost luați prin surprindere și au reacționat pe măsură. Poza a adunat mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii savuroase.

Cum arată Dani Oțil cu ochelari de vedere! Reacția fanilor a fost pe măsură: „Zici că ești Cornel Palade”

Dani Oțil a dezvăluit cum arată cu ochelari de vedere (Sursa foto: Instagram)

Dani Oțil cu ochelari de vedere și numeroase bijuterii (sursa foto: Instagram)

„În poza asta zici că ești Cornel Palade!😄”, „😀😀😀 am crezut că e Botezatu!”, „Esti plin de haz”, „😂😂😂Faci haz de colegul tău Razvan😂😂”, „Ghiulul face tot farmecul.😂”, „Ai infatisarea unui filozof! Pari extrem de serios in raport cu imaginea ta de zi cu zi.”, „Aici semeni cu Don Quijote”, iată doar o parte dintre comentariile făcute de fani, pe pagina de Instagram a lui Dani Oțil.

citește și: Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Pe Dani Oțil îl puteți vedea în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 08:00, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, fotomodelul care i-a răpit inima și cu care s-a logodit, la începutul acestui an. Cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și își surprind urmăritorii cu fotografii și clipuri video, în care dezvăluie cât de frumoasă este relația dintre ei.

Ultimele știri