Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dani Oțil, primele detalii despre nuntă! Răzvan Simion nu va fi nașul! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

Moment incredibil în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan Simion a dezvăluit de ce nu o să fie naș de nuntă pentru Dani Oțil, deși sunt prieteni de o viață!

Răzvan Simion a dezvăluit de ce nu va fi naș pentru Dani Oțil, la nuntă

Pentru cei care nu știu, Răzvan Simion și Dani Oțil nu sunt doar colegi de platou, ci și prieteni încă de când erau doar niște copii, în Reșița.

RĂZVAN SIMION NU VA FI NAȘ DE CUNUNIE PENTRU DANI OȚIL

Nu mai este o surpriză faptul că, la începutul acestui an, Dani Oțil și-a cerut în căsătorie frumoasa parteneră de viață, modelul Gabriela Prisăcariu. Nu se știu deocamdată detaliile despre nuntă, dar fanii se așteaptă să fie ceva extrem de elegant și rafinat.

citește și: Dani Oțil și iubita lui, motiv de controversă pe Instagram! Fanii i-au criticat imediat: „O să fiți și voi părinți”

Un moment cu adevărat neașteptat din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost atunci când s-a aflat faptul că Răzvan Simion, prietenul din copilărie și cel alături de care a împărțit și casa, nu o să-i fie naș de cununie lui Dani.

Dezvăluirea i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că toată lumea se aștepta ca Dani Oțil să leagă drept naș pe cel care i-a fost, în toți acești ani, precum un frate. Dar iată că lucrurile nu stau chiar asa, iar Răzvan Simion a explicat care este motivul.

citește și: Margherita de la Clejani, dezvăluire bombă pentru Dani Oțil! Ce mesaj ascunde piesa „Elicopter”, lansată după accident

Într-un dialog savuros purtat de cei doi chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalii s-au tachinat din plin.

„Eu, să mă pun naș la tine? Nu pot”, i-a dezvăluit Răzvan colegului său de platou.

„De ce? Ai Covid?”, a fost replica total neașteptată a lui Dani.

Totuși se pare că adevăratul motiv este altul: Răzvan Simion nu poate să devină naș de cununie, fiindcă în prezent nu este căsătorit.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli de ce nu iubește Dani Oțil nunțile!

Recomandari