Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Dezvăluire de senzație, făcută chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”! Am aflat cât de bine se înțelege Dani Oțil cu soacra sa, mama Gabrielei Prisăcariu!

Dani Oțil a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre soacra lui

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, cei doi au decis să se logodească.

DANI OȚIL DE LA „NEATZA”, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE SOACRA LUI

Cei doi au încercat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, dar nu s-au ferit să posteze pe paginile lor de Instagram imagini în care arată fanilor cât de fericiți sunt și ce cuplu de invidiat formează!

citește și: Dani Oțil și iubita lui, motiv de controversă pe Instagram! Fanii i-au criticat imediat: „O să fiți și voi părinți”

Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi susțin că Dani Oțil se înțelege foarte bine cu socrii săi. Recent, chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul a purtat un dialog savuros cu colegul său de platou, în care a dezvăluit mai multe despre soacra mică!

Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor face nuntă

„Ai văzut-o pe soacra mică de la mine din familie? Nu cred că vrei să...Zici cum zice ea. Canotaj, Răzvane! Canotaj, atâta îți spun. Lot!”, s-a confesat simpaticul Dani Oțil.

citește și: Răzvan Simion nu va fi naș de cununie pentru Dani Oțil! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

„Încerci sentimentele de frică tot mai des, Dănuțele. Tu ești împielițat cu noi aici pentru că acasă abia dacă mai apuci să miauni”, a fost replica savuroasă a lui Răzvan Simion către colegul său de platou.

Dani Oțil nu s-a oprit aici și a continuat, dezvăluind ce părere are despre nunți, dar și de ce se bucură că au fost interzise dansurile pentru cei care fac petrecere anul acesta. Dezvăluirea i-a lăsat mască pe toți:

„Am aflat câteva lucruri interesante, anul ăsta dacă te însori nu ai voie cu dans! Asta uram cel mai tare. Nu te mai cheamă la horă, nu mai vin toți mesenii transpirați să te pupe. Fugeam pe sub mese de ei”, a explicat Dani Oțil.

Recomandari